Azda najznámejší vojnový zločinec všetkých čias Josef Mengele bol stelesnením chladnokrvnej efektívnosti a vášnivej oddanosti neľudskému až absurdnému režimu. Diabolský lekár zodpovedný za hromadné vyvražďovanie, ... Zobraziť viac
Kniha Pekne papkaj je jedinečná rodinná kuchárka, ktorá je zameraná pre všetkých, ktorí chcú hravo prejsť obdobím prvých príkrmov a zároveň si spoločne s celou rodinou pochutnať na úžasných jedlách. Kniha prináša prakticky... Zobraziť viac
Po motivačnom románe Prebijem sa! Štefánik prináša Jozef Banáš príbeh najúspešnejšieho česko-slovenského a jedného z najúspešnejších svetových podnikateľov – Tomáša Baťu zakladateľa... Zobraziť viac
V knihe okrem nového jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách... Zobraziť viac
12 odborníkov spojilo svoje vedomosti, skúsenosti a obľúbené recepty, aby vám ukázalo, ako si dopriať sladké bez toho, aby vás vaše chute ovládali... Zobraziť viac
Potraviny sú stále drahšie a tebe už v kuchyni dochádza kreativita? Dopraj si za ušetrené peniaze zaslúžený oddych – tvoje starosti s varením vyrieši týchto 114 lacných a rýchlych receptov, vďaka ktorým budeš nielen žiť zdravšie, ale aj šetrnejšie.... Zobraziť viac
Yuval Noah Harari v knihe Homo Deus skúma budúcnosť ľudstva a ponúka víziu zajtrajška</b>, ktorá sa zdá byť nezrozumiteľná, ale časom sa stane neodvratná: ľudstvo stratí nielen svoju dominanciu, ale aj samotný zmysel... Zobraziť viac
Otvorená kniha na zaznamenávanie spomienok vašej babičky od detstva po súčasnosť. Babička bude môcť sama alebo s vašou pomocou vypĺňať knižku a odpovie tak celý rad starostlivo vybraných otázok. Napríklad: čím chcela byť,... Zobraziť viac
Touto knihou, jej postavami a svedectvom, sa inšpiroval aj svetoznámy seriál HBO Chernobyl, ktorý úspešné láme rekordy diváckej sledovanosti v mnohých krajinách. Zobraziť viac
Mávate chuť na sladké, ste chronicky unavení alebo závislí od cukru? Zobúdzate sa s pocitom, že ste si vôbec neoddýchli? Väčšina populácie jazdí na glukózovej horskej dráhe... Zobraziť viac
Kniha Čo naozaj jeme? britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
Tiež ste presvedčení, že závislosť sa vás netýka, lebo ani vy, ani vaši blízki nemáte problém s drogami či alkoholom? V takom prípade je tento medzinárodný bestseller, ktorý získal viacero ocenení, určený možno práve vám... Zobraziť viac
Debut so špeciálnou obálkou a pokračovanie s infografickými bonusmi pre čitateľov. Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac
Zlepšite si zdravie - váš spánok, náladu, pokožku, zbavte sa maškrtenia a nadváhy – a dokonca spomaľte starnutie s jednoduchými trikmi podloženými vedeckými poznatkami, ktorými si znížite hladinu cukru v krvi, ... Zobraziť viac
Táto malá knižka je praktickým sprievodcom prípravou na váš svadobný deň. Rozdelená je na dve časti – prvú, plnú užitočných rád, informácií ale aj tajných tipov a trikov od odborníkov, ktorí majú za sebou stovky a stovky svadieb. A druhú, praktickú... Zobraziť viac
Dr. Peter Attia, prominentný odborník na dlhovekosť, bol vo svojich tridsiatich piatich rokoch maratónskym plavcom. Preto ho prekvapilo, keď zistil, že na tom nie je zdravotne dobre a pre srdcové ochorenie mu dokonca hrozí smrť v mladom veku... Zobraziť viac
Kniha o fenoméne vysoko spracovaných potravín, ktoré v súčasnosti predstavujú väčšinu našej každodennej stravy. Lekár a výskumník Chris van Tulleken pútavo vysvetľuje, ako sa na ... Zobraziť viac
Najúspešnejší foodbloger sa vracia s knihou famóznych receptov, ktoré pošteklia všetky vaše chuťové poháriky... Zobraziť viac