V tejto nevšednej kuchárskej knižke nájdete až 1800 víťazných receptov populárnej kulinárskej súťaže spoza rieky Moravy Recepty našej rodiny. Kuchárske umenie je tomu nášmu veľmi blízke a nepochybne obohatí jedálny lístok Vašej rodiny... Zobraziť viac
Knižka je venovaná receptom na prípravu jedál z čínskej kuchyne, ktorá aj u nás získala mimoriadnu popularitu a obľúbenosť svojou pestrosťou a exotickosťou... Zobraziť viac
Tretia, tentokrát sladká kuchárka Slovegán ukrýva viac ako 70 vegánskych receptov</b> na obľúbené zákusky z cukrární, najlepšie sladkosti z detstva, najchutnejšie... Zobraziť viac
Kniha ponúka recepty na tradičné, ale aj iné recepty, ktoré sa postupne udomácnili v našej kuchyni. Nájdete v nej recepty na klasické kapustové, mäsové... Zobraziť viac
Myslíte si, že všetky recepty už poznáte a všetky ste už vyskúšali? Táto slovenská kuchárka so širokým záberom od autorky Dagmar Rackovej vás určite presvedčí, že to tak nie je. Veď posúďte sami... Zobraziť viac
V tejto nevšednej kuchárskej knižke nájdete až 1800 víťazných receptov populárnej kulinárskej súťaže spoza rieky Moravy Recepty našej rodiny. Kuchárske umenie je tomu nášmu veľmi blízke a nepochybne obohatí jedálny lístok Vašej rodiny... Zobraziť viac
Kuchárka obsahuje predjedlá, polievky, hlavné jedlá, múčniky, sviatočné jedlá, stolovanie, praktické rady... Zobraziť viac
Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Desaťdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov... Zobraziť viac
Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov... Zobraziť viac
Voňavá a chrumkavá publikácia s názvom “FOOD BLOG SLOVAKIA” na viac ako 270 stranách predstavuje 37 slovenských... Zobraziť viac
Najkomplexnejšia kuchárska dvojdielna kniha pre všetkých, ktorí si chcú uľahčiť varenie. Čitatelia, domáci kuchári, v nich nájdu reprezentatívny prehľad viac ako 2000 receptov, známych aj menej známych, zo slovenskej aj medzinárodnej... Zobraziť viac
Tak ako vplyv okolitých, ale aj vzdialených kuchýň zasahuje k nám, naše špeciality veľmi radi ochutnávajú zahraniční turisti. Veď kde inde by si pochutnali na preslávenej pečenej husacine, živánskej pečienke, bryndzových haluškách...? Zobraziť viac
Nikto nechce vyhadzovať jedlo. Tým som si stopercentne istá. Problém je skôr v tom, že nevieme v rýchlosti vymyslieť, čo uvariť z potravín, ktoré nám ostanú. Hoci všetci vieme, že treba variť tak, aby sme zjedli všetko, čo nakúpime a navaríme, občas sa... Zobraziť viac
Nejnovější kuchařka z edice The Best of Apetit přináší to nejlepší z kuchyně Česka i Slovenska za posledních 100 let. Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou... Zobraziť viac
Tradície pestovania viniča a výroby vína na Slovensku. Domáca vínotéka a nákup vína. Slovenské vína vo svete 1999-2004. Spor vína s vodou alebo víno v slovenskej literatúre. Zobraziť viac
Najmenšie veľhory sveta sú nielen pokladnicou unikátnych prírodných skvostov, ale aj dejiskom strhujúcich ľudských príbehov. Pred vyše 140 rokmi sa vďaka Košicko-bohumínskej železnici otvorili svetu, vyrástli tatranské osady, desiatky hotelov a sanatórií. Zobraziť viac
Ďakujem vám, že ste otvorili moju prvú knihu s obľúbenými receptami. Nájdete v nej recepty, ktoré takmer každý z nás pozná celý život. Chute a vône, ktoré nám asociujú našu rodinu, starú mamu, detstvo, deda, ktorý vedel variť tie najlepšie halušky... Zobraziť viac
Prvá kniha tejto autorky Múčniky, vyšla v roku 1956 a hovorí sa, že na nej vyrastali celé generácie našich gazdiniek. Medzitým napísala ďalšie kuchárske knihy, ktoré boli preložené aj do iných jazykov. Zobraziť viac
Sprievodca Gurmán na Slovensku, jeho rady a odporúčania vám pomáhajú nasmerovať vaše kroky do tých správnych reštaurácií celého Slovenska, kde sa vám snažia najlepší kuchári ponúknuť svoje umenie a obšťastniť tak vaše chuťové poháriky. Hostia chcú... Zobraziť viac
Ako prežívame zaľúbenosť? Milujeme srdcom alebo naozaj ide láska cez žalúdok? Znamená pre nás láska aj dobré jedlo, keď ho doma pripravíme pre svojho milého či milú? Prečo sa súčasťou jedál oddávna stali afrodiziaká? Na tieto otázky nájdete odpovede... Zobraziť viac