Je naozaj potešujúce, že stále viac mamičiek (i oteckov) je ochotných doma variť čerstvú stravu a dennodenne premýšľať, čo je pre dieťa zdravé a čo nie. Podľa tvrdenia WHO, výživa až z 80-tich percent rozhoduje o celkovom zdraví jedinca, gény ho... Zobraziť viac
V knihe okrem nového jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách... Zobraziť viac
Bylinková škola, dielo známej slovenskej bylinkárky, liečiteľky a učiteľky, Ivety Henzelyovej, nie je obyčajnou knihou o liečivých bylinkách. To, čo z nej robí jedinečnú publikáciu, je spojenie klasickej fytoterapie a tradičného liečiteľstva ... Zobraziť viac
Tiež ste presvedčení, že závislosť sa vás netýka, lebo ani vy, ani vaši blízki nemáte problém s drogami či alkoholom? V takom prípade je tento medzinárodný bestseller, ktorý získal viacero ocenení, určený možno práve vám... Zobraziť viac
Obsah: Syrové pagáče Zemiakové pagáče Tvarohové pagáče Maslové pagáče Pagáče so semiačkami Pagáče s... Zobraziť viac
Tomáš Baťa je známý především jako schopný podnikatel, který vybudoval světové obuvnické impérium. Málokdy se ale mluví o jeho propracovaném systému, který podporoval nejen efektivní podnikání, ale také duševní zdraví... Zobraziť viac
Kniha ponúka praktický návod, ako v priebehu ôsmich týždňov začať so zmenou životného štýlu. Hlavnou myšlienkou knihy je raz a navždy vyviesť ľudí zo začarovaného kruhu diét. Graficky a slovne vysvetľuje čitateľovi, čo sa v tele pri diétach deje... Zobraziť viac
Praktický a prehľadný sprievodca predstavuje 86 najrozšírenejších sladkovodných druhov rýb v strednej Európe vyobrazených v ich prirodzenom prostredí... Zobraziť viac
Rýchly život niekedy vyžaduje rýchle riešenia. Rýchle riešenia môžu byť aj rozumné, bezpečné a dobré. Rýchle jedlá tiež. Dr. Igor Bukovský s dvomi šarmantnými kolegyňami vytvorili silnú autorskú zostavu, ktorá pripravila novú knihu z dielne AKV... Zobraziť viac
Skvelé dezerty, pri ktorých ani nezbadáte, že sú zo zdravších surovín! Marlenka, šúľance, jahodové knedličky či bounty tyčinky? Aj z týchto dobrôt sa dajú pripraviť skvelé a nutrične hodnotné verzie. Sladké a fit = málo kalórií a veľa... Zobraziť viac
Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc... Zobraziť viac
V tejto knihe Peter Wohlleben pôsobivo opisuje, ako sa príroda sama reguluje a lieči – ak ju necháme na pokoji. Pretože stromy sú nielen schopné prispôsobiť sa okoliu, ale aj odovzdávajú potomstvu skúsenosti so zmenenými životnými podmienkami... Zobraziť viac
Sme iba jednými z vás... Máme podobné problémy, žiale, radosti, sny. Jeden život, vlastné predstavy, skryté túžby. V každom z nás sa ukrýva príbeh a my vám o ňom dennodenne rozprávame. Zdieľame s vami všetko, čo poteší vaše srdcia, ale hlavne pohladí... Zobraziť viac
Jak vyrobit zázrak? Legenda reklamního světa Rory Sutherland vás přesvědčí, že řešení problémů musíte hledat tam, kde nikdo jiný – ve sférách zdánlivé iracionality. Jen zde totiž najdete skutečné motivy rozhodnutí vašich zákazníků, kolegů a lidí obecně... Zobraziť viac
Učebnice projekčních technik. Zobraziť viac
Sbalte si do tašky všechna svoje trápení, úzkosti, zmatek, křivdy, nevyřčená slova a nevyřešené záležitosti a vydejte se spolu s hlavní hrdinkou na svoji vlastní cestu... Zobraziť viac
Recepty z opátstiev a kláštorov. Bylinkové čaje a prírodné liečivé prostriedky na príjemnú liečbu "menších bolestí a ťažkostí"... Zobraziť viac
Kniha Čo naozaj jeme? britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
Čo si dokáže ľudská myseľ predstaviť a čomu dokáže uveriť, to môže aj dosiahnuť. Vzorec úspechu, vyjadrený v tomto jednom riadku, je taký jednoduchý, že ho dokáže používať každý. Zároveň je však taký náročný, že ho naplno využije len málo ľudí... Zobraziť viac