Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac
Záložka obsahuje celkom 80 vybraných slov po B, M, P, R, S, V a Z. Každé vybrané slovo je graficky znázornené... Zobraziť viac
Samuel Kováčik, fyzik, ktorý stojí za projektom Vedátor_sk, rozpráva o vede fascinujúcim spôsobom. A to bez jediného vzorca či rovnice. Vysvetľuje bežné veci okolo nás - prečo je rastlina zelená, prečo Mesiac nespadne, ako vzniká dúha, odkiaľ sa berú... Zobraziť viac
Kniha Umenie vojny - sa dotýka takmer všetkých vojenských teórií, akými je stratégia, psychológia, meteorológia, topografia, ale aj politika, ekonómia, história, filozofia...Je to len pár tisíc slov, ale dajú sa aplikovať v modernom svete na všetky... Zobraziť viac
Každá generácia vytvára svoju "mocnú literatúru". Tento druh literatúry má schopnosť doslova zmeniť život svojho čitateľa... Zobraziť viac
Publikácia zrozumitelným spôsobom predstavuje známe i takmer neznáme pamiatky výtvarného umenia a architektúry na území... Zobraziť viac
Učebnice vhodná především pro tříleté obory na středních odborných učilištích ... Zobraziť viac
Kniha Čo naozaj jeme? britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
Zoznámte sa s abecedou hrou! Táto publikácia je určená na prvé spoznávanie písmen a hlások a ich prepájania. Deti si môžu písmená ohmatať, vyskúšať si ťah rukou podobne, ako keď píšeme do piesku. Zároveň je to hra založená na... Zobraziť viac
Cieľom edukačného pracovného zošita je podporiť charakter Štátneho vzdelávacieho programu: Vzdelávaciu oblasť - Jazyk a komunikácia. A to druhú časť výkonových a obsahových štandardov zameranú na Písanie reči, podoblasť... Zobraziť viac
Repetitórium trestného práva poskytuje základný prehľad trestného práva hmotného a procesného. Autori po kladných skúsenostiach a pozitívnych ohlasoch na predchádzajúce vydania nadviazali na netradičný spôsob spracovania textu... Zobraziť viac
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové.. Zobraziť viac
Učebnice je určena především pro studenty druhého ročníku obchodních akademií a středních odborných škol s výukou účetnictví. Studenti se zde seznamují se základy daňové evidence a podvojného účetnictví. V úvodu jsou vysvětleny základní pojmy ... Zobraziť viac
Bohatý prameň vedomostí, ktorý ukazuje to, o čom iné encyklopédie iba rozprávajú. Objavte záhady Tutanchamonovej hrobky, zistite, čo spôsobujú cunami, tornáda a zemetrasenia, nazrite do rozžeravenej nukleárnej pece vnútri Slnka. Odhaľte, ako vznikajú... Zobraziť viac
Prehľadne spracovaná a bohato ilustrovaná téma zlomkov. Obsahuje základné rozdelenie zlomkov, rozširovanie a krátenie... Zobraziť viac
Prehľadne spracovaná a bohato ilustrovaná pomôcka pre hravé zvládnutie témy základné a rozvíjacie vetné členy v slovenčine... Zobraziť viac
Praktická záložka obsahuje všechny důležité vzorce pro výpočet obvodů a obsahů obrazců a povrchů a objemů těles včetně názorných geometrických nákresů... Zobraziť viac
2. doplnené a prepracované vydanie Zobraziť viac
V knihe okrem nového jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách... Zobraziť viac