Dr. Peter Attia, prominentný odborník na dlhovekosť, bol vo svojich tridsiatich piatich rokoch maratónskym plavcom. Preto ho prekvapilo, keď zistil, že na tom nie je zdravotne dobre a pre srdcové ochorenie mu dokonca hrozí smrť v mladom veku... Zobraziť viac
Psychológ Ján Hrustič hovorí, že osamelosť je, keď sme vedľa seba, ale každý vo svojom svete. Keď partnerstvo upadne do rutiny a láska je vyčerpávaná hádkami, vzájomnými zraneniami, netoleranciou a nepochopením, ... Zobraziť viac
Zlepšite si zdravie - váš spánok, náladu, pokožku, zbavte sa maškrtenia a nadváhy – a dokonca spomaľte starnutie s jednoduchými trikmi podloženými vedeckými poznatkami, ktorými si znížite hladinu cukru v krvi, ... Zobraziť viac
Na prahu ďalšej technologickej revolúcie, vážnych následkov klimatických zmien a vo víre svetových megatrendov, ako je starnutie populácie či deglobalizácia, je úplne jedno, ... Zobraziť viac
12 odborníkov spojilo svoje vedomosti, skúsenosti a obľúbené recepty, aby vám ukázalo, ako si dopriať sladké bez toho, aby vás vaše chute ovládali... Zobraziť viac
Pripravte si dezerty ako z francúzskych cukrární! Petra Tóthová, porotkyňa známej šou Pečie celé Slovensko, vás zaškolí do elegantného umenia cukrárstva... Zobraziť viac
Martin M. Šimečka je burič aj tíšiteľ, provokatér aj mysliteľ, spytujúci sa aj rozprávač, najmä je to však rýdzi... Zobraziť viac
Štvorica nutričných terapeutiek a zároveň mamičiek vám ponúka odpovede na všetky otázky o prvých detských sústach. Na základe odborných znalostí, vedecky podložených faktov aj vlastných skúseností zostavili praktickú príručku,.... Zobraziť viac
Mávate chuť na sladké, ste chronicky unavení alebo závislí od cukru? Zobúdzate sa s pocitom, že ste si vôbec neoddýchli? Väčšina populácie jazdí na glukózovej horskej dráhe... Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac
Komplexná príručka pre prípravu žiadateľa o vydanie zbrojného preukazu na vykonanie skúšky odbornej spôsobilosti pred skúšobnu komisiou policajného útvaru (vrátane skúšobných otázok a znenia príslušnych odpovedí)... Zobraziť viac
Príbeh a návody pre vybudovanie výnimočnej firmy a dosiahnutie úspechu, aj keď robíte jednu chybu za druhou... Vždy som veľmi rád zdieľal svoje skúsenosti a mudroval. Či už prostredníctvom blogov, prednášok alebo priamo mentorovaním... Zobraziť viac
Kniha Umenie vojny - sa dotýka takmer všetkých vojenských teórií, akými je stratégia, psychológia, meteorológia, topografia, ale aj politika, ekonómia, história, filozofia...Je to len pár tisíc slov, ale dajú sa aplikovať v modernom svete na všetky... Zobraziť viac
Držíte v ruke neobyčajnú knihu. Touto vetou sa začína veľa odporúčaní, ale táto kniha nie je tá, ktorá by sa mala ponúkať týmto spôsobom. Stačí povedať toľko, aby človek, ktorý ju začne čítať, otvoril svoje srdce, dušu aj um, lebo sa vďaka nej... Zobraziť viac
Kniha Pekne papkaj je jedinečná rodinná kuchárka, ktorá je zameraná pre všetkých, ktorí chcú hravo prejsť obdobím prvých príkrmov a zároveň si spoločne s celou rodinou pochutnať na úžasných jedlách. Kniha prináša prakticky... Zobraziť viac
Ak čakáte knihu o najlepšej diéte alebo recepty na zázračné chudnutie z prášku, či ako sa dostať do formy za 5 dní, tak táto kniha vám rozhodne nepomôže. No ak vám naozaj záleží na celkovom zdraví, ak chcete spoznať „tajomstvo“ zdravého a aktívneho ... Zobraziť viac
Kniha Zlatá horúčka je jedinčným svedectvom o krajine, ktorá sa za pätnásť rokov prepadla z blahobytu a prosperity do totálneho chaosu a nedostatku všetkého. Je svedectvom o obetiach aj páchateľoch, príčinách aj dôsledkoch, o histórii aj súčasnosti... Zobraziť viac
Sbalte si do tašky všechna svoje trápení, úzkosti, zmatek, křivdy, nevyřčená slova a nevyřešené záležitosti a vydejte se spolu s hlavní hrdinkou na svoji vlastní cestu... Zobraziť viac
V knihe Ako som vozil Nórov 2 je študovaný prekladateľ a vášnivý šofér autobusu Ondrej opäť v plnej sile. Tentokrát sa dozvieme, aké je to šoférovať ekologické hybridy v extrémnych severských podmienkach, aké sú výhody vozenia turistov na Nordkapp... Zobraziť viac
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové.. Zobraziť viac