Dr. Peter Attia, prominentný odborník na dlhovekosť, bol vo svojich tridsiatich piatich rokoch maratónskym plavcom. Preto ho prekvapilo, keď zistil, že na tom nie je zdravotne dobre a pre srdcové ochorenie mu dokonca hrozí smrť v mladom veku... Zobraziť viac
Zlepšite si zdravie - váš spánok, náladu, pokožku, zbavte sa maškrtenia a nadváhy – a dokonca spomaľte starnutie s jednoduchými trikmi podloženými vedeckými poznatkami, ktorými si znížite hladinu cukru v krvi, ... Zobraziť viac
Na prahu ďalšej technologickej revolúcie, vážnych následkov klimatických zmien a vo víre svetových megatrendov, ako je starnutie populácie či deglobalizácia, je úplne jedno, ... Zobraziť viac
Pripravte si dezerty ako z francúzskych cukrární! Petra Tóthová, porotkyňa známej šou Pečie celé Slovensko, vás zaškolí do elegantného umenia cukrárstva... Zobraziť viac
12 odborníkov spojilo svoje vedomosti, skúsenosti a obľúbené recepty, aby vám ukázalo, ako si dopriať sladké bez toho, aby vás vaše chute ovládali... Zobraziť viac
Štvorica nutričných terapeutiek a zároveň mamičiek vám ponúka odpovede na všetky otázky o prvých detských sústach. Na základe odborných znalostí, vedecky podložených faktov aj vlastných skúseností zostavili praktickú príručku,.... Zobraziť viac
Mávate chuť na sladké, ste chronicky unavení alebo závislí od cukru? Zobúdzate sa s pocitom, že ste si vôbec neoddýchli? Väčšina populácie jazdí na glukózovej horskej dráhe... Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac
Komplexná príručka pre prípravu žiadateľa o vydanie zbrojného preukazu na vykonanie skúšky odbornej spôsobilosti pred skúšobnu komisiou policajného útvaru (vrátane skúšobných otázok a znenia príslušnych odpovedí)... Zobraziť viac
Kniha Umenie vojny - sa dotýka takmer všetkých vojenských teórií, akými je stratégia, psychológia, meteorológia, topografia, ale aj politika, ekonómia, história, filozofia...Je to len pár tisíc slov, ale dajú sa aplikovať v modernom svete na všetky... Zobraziť viac
Príbeh a návody pre vybudovanie výnimočnej firmy a dosiahnutie úspechu, aj keď robíte jednu chybu za druhou... Vždy som veľmi rád zdieľal svoje skúsenosti a mudroval. Či už prostredníctvom blogov, prednášok alebo priamo mentorovaním... Zobraziť viac
Kniha Pekne papkaj je jedinečná rodinná kuchárka, ktorá je zameraná pre všetkých, ktorí chcú hravo prejsť obdobím prvých príkrmov a zároveň si spoločne s celou rodinou pochutnať na úžasných jedlách. Kniha prináša prakticky... Zobraziť viac
Ak čakáte knihu o najlepšej diéte alebo recepty na zázračné chudnutie z prášku, či ako sa dostať do formy za 5 dní, tak táto kniha vám rozhodne nepomôže. No ak vám naozaj záleží na celkovom zdraví, ak chcete spoznať „tajomstvo“ zdravého a aktívneho ... Zobraziť viac
Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc... Zobraziť viac
Kniha Čo naozaj jeme? britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
Autorský kolektív pod vedením prof. JUDr. Mariána Vrabka, CSc. prináša v poradí už druhé vydanie všeobecnej časti správneho práva procesného. Tematicky pritom nadväzuje na všeobecnú časť správneho práva hmotného. Zásadnou zmenou... Zobraziť viac
Nakladateľstvo C. H. Beck prináša druhé, aktualizované vydanie Veľkého komentára k Občianskemu zákonníku. Výnimočnosťou komentára je úzka špecializácia a jedinečné zloženie autorského kolektívu... Zobraziť viac
S touto knihou dokážete vytvoriť vo svojej záhrade raj pre vtáky. Nájdete v nej inšpiráciu a nápady, ktoré vám pomôžu vybrať správne rastliny a vytvoriť v záhrade atraktívne zákutia s kvetmi, kríkmi a divými rastlinami... Zobraziť viac
Publikácia zrozumitelným spôsobom predstavuje známe i takmer neznáme pamiatky výtvarného umenia a architektúry na území... Zobraziť viac
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové.. Zobraziť viac