Gorila.sk predstavuje knižný špeciál: Kvasíme doma. V nákupnom zozname objaviš všetky knihy o kváskovaní
Vysoká škola kváskovania vhodná aj pre začiatočníkov. Tak by sa dala opísať unikátna kniha od autoriek bestsellerov Kváskovanie 1 a Kváskovanie 2. Tretia kniha Kváskovanie 3 vás naučí vyčarovať až 69 overených receptov z kvásku, ktoré okúzlia vás... Zobraziť viac
Pravý chlieb sa pečie s kváskom, aj keď jeho príprava je časovo náročnejšia, než ako keby sme pracovali s droždím. Je dôležité si správne zadeliť čas medzi kváskovaním, miesením a pečením... Zobraziť viac
Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení... Zobraziť viac
Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy... Zobraziť viac
Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné... Zobraziť viac
Ubehli už 2 roky, čo vyšla moja prvá kniha Kvások Zázrak z vody a múky. Za ten čas mi od mnohých z vás prišlo veľa správ o tom, ako sa vám s knihou dobre pečie. Žiadali ste ma o ďalšie recepty – a tak vznikla táto kniha... Zobraziť viac
Kváskový chlieb je príručka pre tých, ktorí sa chcú naučiť pracovať s kváskom, prípadne zdokonaliť svoje pekárske zručnosti v príprave ražného, pšeničného, ochuteného či sladkého chleba... Zobraziť viac
Pečení s kváskem nebo s droždím není žádná věda Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem... Zobraziť viac
Bezlepkové kváskovanie je kucharska kniha,ktorá pomôže ľuďom začať kváskovať z múk bez lepku. Ako zo zmesí tak aj z jednodruhových prirodzene bezlepkových muk. Taktiež je veľmi vhodná pre ľudí z histaminovou intoleranciou nakoľko.... Zobraziť viac
Každý môže žiť zdravšie ako si myslím a nemusí sa preto vzdávať ani sladkých dobrôt. Zobraziť viac