Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Kolekcie

13

Knižné novinky marec 2022

Knižný mesiac marec pozdravuje a poklady predstavuje! S novými knihami od obľúbených autorov sa "roztrhlo vrece" a rozhodne sa máme na čo tešiť. Knižné novinky, či najočakávanejšie knihy... čakajú na vaše objavenie!

Počet titulov v kolekcii: 10

14

Knižné novinky február 2022

Február ako sa patrí! S novými knihami od obľúbených autorov sa "roztrhlo vrece" a rozhodne sa máme na čo tešiť. Knižné novinky, či najočakávanejšie knihy... čakajú na vaše objavenie!

Počet titulov v kolekcii: 12

15

Najočakávanejšie filmy 2022

Nový rok je tu a my dúfame, že pre vás bude ešte lepší, než predošlý. Minimálne na filmovom plátne bude 2022 predstavovať hostinu, ktorá tento rok praje filmovým trhákom. Pozrite si, na ktoré filmové novinky na DVD a Blu-ray sa tento rok najviac tešiť.

Počet titulov v kolekcii: 18

16

Knižný JANUÁR: Knihy, na ktoré sa môžete tešiť!

Január ako sa patrí! S novými knihami od obľúbených autorov sa "roztrhlo vrece" a rozhodne sa máme na čo tešiť. Knižné novinky, či najočakávanejšie knihy... čakajú na vaše objavenie!

Počet titulov v kolekcii: 10

17

Najočakávanejšie hudobné albumy 2021

Počet titulov v kolekcii: 15

18

Najočakávanejšie filmy 2021

Zoznam filmových darčekov na tohtoročné Vianoce nebude mať konca. Prebdené filmové noci, vitajte medzi nami! O vašu filmovú pozornosť sa bude zaujímať Black Widow, Bábovky, Disney novinky či ďalšie nové a najočakávanejšie filmy, ktoré sa dočkali sfilmovania v roku 2021.

Počet titulov v kolekcii: 18

19

Najočakávanejšie knihy

Pripravte si pero a obrovský hárok papiera! Prichádzajú najočakávanejšie knihy 2021.O vašu knižnú pozornosť sa budú zaujímať Harry Potter, či nové knihy od slovenských i svetových autorov. A jedno veľké prekvapenie! V myšlienkach môžete už pozdraviť vašu peňaženku, pretože s láskou zaplače. Presvedčte sa!

Počet titulov v kolekcii: 14

20

Knižné novinky jún

Uhorková sezóna v knihách? Ani náhodou! V júni vychádzajú skvelé nové knihy, ktoré netrpezlivo očakáva knižný svet.

Počet titulov v kolekcii: 12

21

Knižné novinky máj

Najhorúcejšie knižné novinky podľa kráľa knižnej džungle na mesiac máj.

Počet titulov v kolekcii: 10

22

Aprílové knižné novinky

Gorila, kráľ knižnej džungle, má radosť z knižného výberu vydavateľstiev a vyzbieral knižné novinky na apríl! 

Počet titulov v kolekcii: 10

23

Filmové novinky

Gorila.sk vám prináša filmovú jar s najväčšími filmovými hitmi na DVD a Blu-ray . Inšpirujte sa a užívajte si filmovú pohodu a filmové novinky.

Počet titulov v kolekcii: 10

24

Knižné novinky marec

Aký knižný trend dominoval v marci? Gorila.sk zozbierala knižné novinky za mesiac marec. Pozrite si výber tých najlepších knižných noviniek.

Počet titulov v kolekcii: 11