Múčniky na každú príležitosť, Múčniky z lístkového cesta, Torty, Rolády, Chlebíčky, Bábovky, Rezy a zákusky, Koláče ku káve a čaju, Plnené drobné pečivo, Neplnené drobné pečivo, Nepečené sladkosti, Ovocné a mrazené maškrty, krémy, poháre; ... Zobraziť viac
Prvá z pripravovanej edície malých kuchárskych kníh. Nájdete v nej 90 receptov na torty a sviatočné zákusky, ale aj recepty na rezy, koláče, bábovky a sladké chlebíčky. Vychutnajte si príjemnú atmosféru s priateľmi či s rodinou pri šálke čaju... Zobraziť viac
V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka... Zobraziť viac
Ostrieľaní autori pripravili novú kuchárku knihu obsahujúcu recepty určené pre menej skúsených, ktorí tak môžu zdokonaliť svoje umenie. Recepty síce na prípravu nie sú náročné, no chuťovo ničím nezaostávajú za tými... Zobraziť viac
Knižka prináša užitočné informácie o rozličných druhoch teplých a studených nápojov káva, čaj, mlieko, ovocné a zeleninové nápoje, alkoholické nápoje a množstvo tradičných i originálnych... Zobraziť viac
Knedle: Žemlové knedle; Zemiakové knedle; Kysnuté knedle; Mäsové knedličky; Plnené knedle; Halušky; Ovocné knedle; ... Zobraziť viac
Kto by nemiloval opojnú vôňu sladkých dobrôt šíriacich sa z kuchyne? Táto úžasne spracovaná farebná kuchárska kniha ponúka bohatý výber receptov nielen na vynikajúce sladké koláče, zákusky, múčniky a múčne jedlá, torty a dezerty, ale aj na slané pečivo, Zobraziť viac
Kniha ponúka osvedčené recepty na prípravu sladkých múčnikov na všedné, ale aj na sviatočné dni, recepty na slané koláče i na domáci chlieb. Skúsení autori nahradili váženie surovín meraním pomocou hrnčeka, v niektorých prípadoch použili aj iné miery... Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
Celofarebná bohato ilustrovaná kuchárska kniha ponúka osvedčené recepty na prípravu zdravých, rýchlych a chutných jedál, konzumáciou ktorých si možno ustrážiť optimálnu hmotnosť, nevytvárať podmienky na ukladanie tuku v tele a pritom nehladovať... Zobraziť viac
Do série kuchárskych kníh od obľúbených manželov Horeckých pribudla kniha, ktorá je venovaná 2-členným domácnostiam, ktoré potrebujú pripravovať jedlá v malých množstvách... Zobraziť viac
Jedlá z cestovín majú dlhoročnú tradíciu nielen v T aliansku, ktoré sa považuje za domovskú krajinu cestovín, ale aj u nás. Už naše staré mamy dokázali pripraviť z cestovín veľmi chutné slané, ale aj sladké jedlá. Cestoviny sú potraviny, ktoré môžeme... Zobraziť viac
Je tu opäť nové vydanie knihy z úspešnej edície Tradičná babičkina kuchárka a najlepších receptov jesene a zimy od manželov Horeckých. Kniha vám ponúka jedlá z tekvíc.... Zobraziť viac
Knižka prináša užitočné informácie o rozličných druhoch teplých a studených nápojov káva, čaj, mlieko, ovocné a zeleninové nápoje, alkoholické nápoje a množstvo tradičných i originálnych... Zobraziť viac
Recepty na přípravu zahradního i domácího grilování a posezení v přírodě. Grilovaná masa, přílohy z brambor i zeleniny, omáčky a dipy k masu, saláty. Kniha nám pomůže i při přípravě osvěžujících nápojů a drobného slaného pečiva, tyčinek a jiných pamlsků.. Zobraziť viac
Múčniky na každú príležitosť, Múčniky z lístkového cesta, Torty, Rolády, Chlebíčky, Bábovky, Rezy a zákusky, Koláče ku káve a čaju, Plnené drobné pečivo, Neplnené drobné pečivo, Nepečené sladkosti, Ovocné a mrazené maškrty, krémy, poháre; ... Zobraziť viac
Vynikajúce recepty stredoeurópskej kuchyne. Každý recept s farebnou fotografiou, register, miesto na poznámky a záznamy vlastných receptov... Zobraziť viac
V kuchárskej knihe nájdete 500 receptov tradičnej kuchyne, ktoré môžete pripraviť ako samostatný chod alebo slávnostné menu. V zbierke osvedčených receptov vám ponúkame návody na prípravu predjedál, chutných polievok... Zobraziť viac
Zemiaky sú nenahraditeľnou surovinou v každej kuchyni. Sú nízkoenergetické a ľahko stráviteľné. Pre ich širokú použiteľnosť ich právom označujeme ako náš druhý chlieb. Môžeme ich pripravovať ako prílohu k hlavnému jedlu, ale aj ako hlavné jedlo alebo... Zobraziť viac
Keď sa povie slovo šalát, každý si určite predstaví veľmi zdravé a príťažlivé jedlo. Možno ho pripraviť na veľa rozličných spôsobov, z ovocia i zo zeleniny, s mäsom i bez mäsa, so zálievkou i bez nej a tak ďalej... Zobraziť viac