Kniha popisuje všetky známe ako i perspektívne menej známe ovocné druhy. Zameraná je nielen na pestovanie a liečivé účinky, ale tiež široký odrodový sortiment. Kniha je doplnená množstvom kvalitných fotografií a na mieru robených... Zobraziť viac
Kniha popisuje všetky známe ako i perspektívne menej známe ovocné druhy. Zameraná je nielen na pestovanie a liečivé účinky, ale tiež široký odrodový sortiment. Kniha je doplnená množstvom kvalitných fotografií a na mieru robených... Zobraziť viac
Kniha Mgr. Michala Patakyho Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch sa dočkala svojho druhého, rozšíreného vydania. Autor v nej odhaľuje zaujímavé fakty a súvislosti o tzv. detských potravinách. Okrem iného sa v nej dozviete... Zobraziť viac
I keď kniha vychádza zo skúseností, pozbieraných v Nemecku, zaoberá sa potravinami z pohľadu spotrebiteľov a organizácií Európskej únie... Zobraziť viac
Antropológ a kulturológ Ivan Dubnička sa v monografii zaoberá konzumáciou mäsa ako jedným z determinantov evolučného vývoja Homo sapiens a zároveň ako kultúrnym fenoménom... Zobraziť viac
Výskum a stav poznania dejín vinohradníctva je v súčasnosti na veľmi dobrej úrovni, ale stále existujú témy, ktoré sa doposiaľ nedočkali hlbšieho spracovania... Zobraziť viac
Čo si dáme na večeru? Táto otázka sa týka každého všežravca a vždy to tak bolo. Keď môžete skonzumovať prakticky hocičo, čo vám príroda ponúka, rozhodovanie o tom, čo by ste mali jesť, nutne vyvolá úzkosť... Zobraziť viac
Pôdoznalecký slovník je určený širokému spektru užívateľov pracujúcich s pôdou. Komplexný informačný materiál pre študentov, vedeckých pracovníkov, poľnohospodárov i záhradkárov obsahuje 2500 hesiel... Zobraziť viac
Kniha Mgr. Michala Patakyho Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch odhaľuje zaujímavé fakty a súvislosti o tzv. detských potravinách. Okrem iného sa v nej dozviete, aké nevhodné suroviny sa nachádzajú takmer vo všetkých detských (p)otravinách... Zobraziť viac
Kniha Mgr. Michala Patakyho Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch sa dočkala svojho druhého, rozšíreného vydania. Autor v nej odhaľuje zaujímavé fakty a súvislosti o tzv. detských potravinách. Okrem iného sa v nej dozviete... Zobraziť viac
Kniha popisuje všetky známe ako i perspektívne menej známe ovocné druhy. Zameraná je nielen na pestovanie a liečivé účinky, ale tiež široký odrodový sortiment. Kniha je doplnená množstvom kvalitných fotografií a na mieru robených... Zobraziť viac
Publikácia sa snaží čo najkomplexnejším prístupom zhodnotiť vzťah človeka a krajiny v modelových územiach tradičného poľnohospodárstva v troch výnimočných... Zobraziť viac
Máme plné obchody jedla od výmyslu sveta, sme zahltení informáciami o tom, čo je zdravé a čo nie, ale napriek tomu sme chorľavejší, obéznejší a trpíme mnohými chronickými chorobami ako nikdy predtým... Zobraziť viac
Kniha poskytuje množstvo unikátnych informácií o prírodnom prostredí okolia mesta Banská Bystrica viažuceho sa na lesný majetok mesta v rozmedzí rokov 1255 až 2009 s množstvom historických a súčasných fotografií a dokumentov... Zobraziť viac
Publikácia zahŕňa kompletnú problematiku potravinového kódexu... Zobraziť viac
Prehľad prípravkov podľa aktuálnej registrácie na Slovensku. Podrobné a prehľadné informácie o účinnosti a možnostiach... Zobraziť viac
Učebnica je venovaná základným technikám aplikovaným pri príprave, analýze a selekcii genetický modifikovaných mikroorganizmov, rastlín... Zobraziť viac
Metabolizmus je základným prejavom živých organizmov. Je prostriedkom na získavanie pre organizmus nevyhnutných živín nielen na prežitie, ale pri zvieratách aj na zachovaniepopuláciea z hľadiska potrieb človeka aj na produkciu , ktorá... Zobraziť viac
Cieľom tejto odbornej publikácie je poskytnúť prehľadné informácie o škodlivých organizmoch a prípravkoch na ochranu rastlín. Sú v nej zahrnuté nové druhy... Zobraziť viac
Wie kommt der Geschmack ins Fertiggericht, und was macht Bonbons bunt? Jeder hat schon von Zusatzstoffen wie Glutamat und Aspartam gehört. Aber was hat es damit wirklich auf sich, und was verbirgt sich hinter E 965, E 650 und ... Zobraziť viac