Nové doplnené vydanie! Syndróm dráždivého hrubého čreva býva často vonkajším prejavom nebezpečnej zmeny v tráviacom trakte. Táto kniha Vám vysvetlí všetky potrebné informácie a súvislosti a prináša kompletný manuál postupu tzv. FODMAP konceptu... Zobraziť viac
Doba tráviacich problémov vyžaduje nový pohľad na ich riešenia, ale aj nový pohľad seba, na svoje jedlo a svoje životné návyky. MUDr. Igor Bukovský, PhD. prináša finálnu verziu pôvodnej, mimoriadne úspešnej knihy „Zachráňte svoje črevo“... Zobraziť viac
Najúspešnejší foodbloger sa vracia s knihou famóznych receptov, ktoré pošteklia všetky vaše chuťové poháriky... Zobraziť viac
Prvá kuchárska kniha, ktorá vám ušetrí čas v kuchyni. Bestseller Blogerky roka 2017, autorky úspešného blogu Lenivá kuchárka, v ktorom nájdete 60 jednoduchých a rýchlych receptov aj s variantmi bez lepku a laktózy... Zobraziť viac
Medicínske médium Anthony William pomohol desaťtisícom ľudí dostať sa zo zdravotných problémov, ktoré im lekári nesprávne... Zobraziť viac
Kniha známeho gastroenterológa Petra Minárika s receptami a vzorovými jedálničkami výživovej poradkyne Evy Blaho prináša potrebné odporúčania nielen tým, čo trpia niektorým z ochorení žlčníka a pankreasu, ale aj tým, čo chcú týmto ochoreniam predísť... Zobraziť viac
Známy gastroenterológ Peter Minárik, diabetologička Barbora Zoboková a výživová poradkyňa Eva Blaho prinášajú novú knihu... Zobraziť viac
Užiť si vianočné pečenie s radosťou? Bez stresu, v pohode si vychutnať vianočné dobroty bez výčitiek? Dá sa to! Nechajte sa objať čarom Vianoc, sviatkov pokoja a upečte si spolu s kváskom vôňu a pohodu domova... Zobraziť viac
Slovegán je prvá skutočná slovenská vegánska kuchárka. Nájdete v nej 78 tradičných slovenských receptov v netradičnej vegánskej verzii. Nechýbajú najväčšie vychytávky slovenskej kuchyne - halušky, pirohy, guláš, sviečková alebo segedín... Zobraziť viac
Slovegán je prvá skutočná slovenská vegánska kuchárka. Nájdete v nej 78 tradičných slovenských receptov v netradičnej vegánskej verzii. Nechýbajú najväčšie vychytávky slovenskej kuchyne - halušky, pirohy, guláš, sviečková alebo segedín... Zobraziť viac
Vysoká škola kváskovania vhodná aj pre začiatočníkov. Tak by sa dala opísať unikátna kniha od autoriek bestsellerov Kváskovanie 1 a Kváskovanie 2. Tretia kniha Kváskovanie 3 vás naučí vyčarovať až 69 overených receptov z kvásku, ktoré okúzlia vás... Zobraziť viac
Nealkoholová tuková choroba pečene a nárast prevalencie rakoviny pečene majú prudko vzostupný trend. Takmer polovica populácie a v niektorých regiónoch až dve tretiny sú postihnuté nadváhou či obezitou. Nealkoholová tuková choroba pečene súvisiaca s... Zobraziť viac
50 receptov na jednoduché a chutné dezerty, ktoré si môžete pripraviť tradičným spôsobom, ale aj v bezlepkovej, bezlaktózovej a vegánskej verzii či bez bieleho cukru. Autorka knihy Adriana a jej manžel Juraj Kemka cez rozhovory... Zobraziť viac
Kolekcia titulov Varíme s histamínovou intoleranciou 1+2. Zobraziť viac
Ako po celý rok variť zdravo, chutne a bez mäsa. Realizovať zdravú výživu je pomerne jednoduché. Riešenie je tradičné a volá sa sezónne jedlá. Počas celého roka varíme hlavne z toho, čo práve u nás, na Slovensku, v Európe rastie, podľa možností... Zobraziť viac
Vitajte vo svete bez lepku, laktózy a bielkoviny kravského mlieka. Vyskúšajte viac ako 100 skvelých receptov, sladkých, slaných, jednoducho a pomerne rýchlo pripravených. Život s intoleranciami nemusí byť len cesta obmedzení, ale tiež nových... Zobraziť viac
Kniha Varíme pre planétu obsahuje viac ako 150 vegetariánskych i vegánskych receptov rozmanitých chutí... Zobraziť viac
Dinner is a fresh and joyful celebration of the power of a good meal all created to answer the question: What's for dinner? in an exciting and delicious way... Zobraziť viac
Klíčky sú úžasné! Suché semeno nasaje trochu vody, praskne jeho ochranný obal (šupka) a začnú sa s ním diať pozoruhodné veci. Nielenže mnohonásobne zväčší svoje rozmery, ale aj obsah mikro a makro nutrientov. O tom, ako nakličovať jednotlivé druhy... Zobraziť viac
Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je... Zobraziť viac