Vo svojej knihe o zelerovej šťave Anthony William hovorí, že keby ľudia poznali účinky tejto zázračnej zelenej tekutiny, vedeli by aj to, že má neuveriteľnú schopnosť uzdravovať a pomáha pri veľkom množstve zdravotných problémov... Zobraziť viac
V tejto knihe nájdete: Aké sú príznaky histamínovej intolerancie Tabuľku s obsahom histamínu v potravinách Tipy na tradičné jedlá na každú príležitosť Raňajky Hlavné jedlá slané aj sladké Chleby a pečivo Koláče a... Zobraziť viac
Doba tráviacich problémov vyžaduje nový pohľad na ich riešenia, ale aj nový pohľad seba, na svoje jedlo a svoje životné návyky. MUDr. Igor Bukovský, PhD. prináša finálnu verziu pôvodnej, mimoriadne úspešnej knihy „Zachráňte svoje črevo“... Zobraziť viac
Nové doplnené vydanie! Syndróm dráždivého hrubého čreva býva často vonkajším prejavom nebezpečnej zmeny v tráviacom trakte. Táto kniha Vám vysvetlí všetky potrebné informácie a súvislosti a prináša kompletný manuál postupu tzv. FODMAP konceptu... Zobraziť viac
Zápal je reakciou imunitného systému, ktorá nás chráni proti toxínom, infekciám a poraneniam. Chronický zápal, ktorý v tele pretrváva dlhú dobu, avšak spôsobuje závažné poškodenie a poruchy vedúce k chronickým ochoreniam... Zobraziť viac
Medicínske médium Anthony William pomohol desaťtisícom ľudí dostať sa zo zdravotných problémov, ktoré im lekári nesprávne... Zobraziť viac
Užiť si vianočné pečenie s radosťou? Bez stresu, v pohode si vychutnať vianočné dobroty bez výčitiek? Dá sa to! Nechajte sa objať čarom Vianoc, sviatkov pokoja a upečte si spolu s kváskom vôňu a pohodu domova... Zobraziť viac
Po mimoriadne úspešnom prvom vydaní knižky prichádza autorka Paulína Závodská s druhým pokračovaním. Verím, že vám táto kniha pomôže zorientovať sa v záhadnom ochorení, akou je histamínová intolerancia a nájdete v nej veľa obľúbených receptov vhodných... Zobraziť viac
Kniha, ktorá prichádza na trh v slovenskom preklade, od svojho originálneho vydania v r. 2006 vyšla už v 9 jazykoch, ako... Zobraziť viac
Liečitelia v krajinách Východu si oddávna veľmi cenili liečivé vlastnosti kurkumy. Túto skúsenosť od nich prevzali lekári po celom svete. Gréci odstraňovali následky hojných hostín kurkumou zavinutou do chlebovej placky, kurkumu používal... Zobraziť viac
Nealkoholová tuková choroba pečene a nárast prevalencie rakoviny pečene majú prudko vzostupný trend. Takmer polovica populácie a v niektorých regiónoch až dve tretiny sú postihnuté nadváhou či obezitou. Nealkoholová tuková choroba pečene súvisiaca s... Zobraziť viac
Ochorenia, ako sú choroby srdca a ciev, rakovina, cukrovka, vysoký krvný tlak, Parkinsonova či Alzheimerova choroba (a ďalšie), ktoré si každý rok aj u nás vyžiadajú tisíce ľudských životov... Zobraziť viac
Kniha Tradičné Vianoce takmer bez alergénov sa zameriava na varenie s histamínovou intoleranciou, avšak prináša možnosti aj pre širšie spektrum čitateľov, nakoľko v nej nájdete mnoho receptov vhodných aj pri iných intoleranciách či... Zobraziť viac
Doba tráviacich problémov vyžaduje nový pohľad na ich riešenia, ale aj nový pohľad seba, na svoje jedlo a svoje životné návyky. MUDr. Igor Bukovský, PhD. prináša finálnu verziu pôvodnej, mimoriadne úspešnej knihy „Zachráňte svoje črevo“... Zobraziť viac
Kolekcia titulov Varíme s histamínovou intoleranciou 1+2. Zobraziť viac
Akú vhodnú stravu, vitamíny, minerály a stopové prvky dodávať telu pri konkrétnych problémoch, aby sa príznaky zmiernili, či dokonca ustúpili? Rady lekára na 55 neduhov a chronických ochorení... Zobraziť viac
Známy gastroenterológ Peter Minárik, diabetologička Barbora Zoboková a výživová poradkyňa Eva Blaho prinášajú novú knihu... Zobraziť viac
Histamínová intolerancia je diagnóza, s ktorou prichádza viac otázok než odpovedí. Informácií je veľa, je však ťažké sa v nich zorientovať. Denník je ideálnym sprievodcom nielen pre ľudí s nálepkou HIT, ale aj pre tých, ktorých trápia tráviace problémy... Zobraziť viac
Sme oblkopení ľuďmi, ktorí chcú schudnúť, ľuďmi, ktorí riešia svoje problémy jedlom, ako aj tými, ktorí prestanú jesť v... Zobraziť viac
Kniha, ktorá vás navedie, ako si byť lekárom a nezakázať si pri tom obľúbené chute a jedlá... Zobraziť viac