Dokonalý darček pre každého kávoholika! Ak ste ako väčšina ľudí, každý deň začínate horúcou šálkou kávy. Ale za vaším ranným pariacim sa hrnčekom čaká celý svet na to, aby bol objavený – rôzne spôsoby praženia, postupy prípravy, tradície, ceremónie... Zobraziť viac
V tejto knižke nájdete recepty na smoothies a najrôznejšie ovocné i zeleninové šťavy vo všetkých farbách dúhy. Aké variácie... Zobraziť viac
Táto užitočná i vtipná príručka stvorená pre milovníkov večierkov aj zvedavých teoretikov vám poskytne cenné tipy, ako si... Zobraziť viac
Aké je tajomstvo čerstvých ovocných a zeleninových štiav? Prečo tak blahodarne pôsobia na naše zdravie? Aké sú možnosti ich... Zobraziť viac
Kniha The Cocktail Balance je návodom, ako robiť na Slovensku kvalitné barmanstvo. Barmanská kniha nielen pre skúsených barmanov a barmanky, milovníkov barovej kultúry, ale aj študentov a študentky odborných škôl... Zobraziť viac
V tejto praktickej knihe sú popísané účinky a dôležité látky čerstvých ovocných a zeleninových štiav. Dozviete sa, prečo je pitie čerstvých štiav pre naše zdravie mimoriadne významné a aký je rozdiel medzi šťavou a celými plodmi. Hlavnú časť... Zobraziť viac
Je ťažšie víno vyrobit alebo ho predať? Výroba vína a umenie jeho prezentácie spolu úzko súvisia, úspešným je ten, kto dokáže oboje. A práve to je poslaním publikácie. Publikácia je určená pre výrobcov i predajcov vína, someliérov, vináskych... Zobraziť viac
V poradí tretia kniha zaujímavého rozprávania o zahraničných a domácich vínach, tak ako ich hodnotil, degustoval a napokon opísal najznámejší slovenský enológ profesor Fedor Malík. Zobraziť viac
História pestovania viniča, odrody, tajomstvo pestovania viniča, vinohradnícke oblasti, "koštovky"... Zobraziť viac
Sprievodca najlepšími slovenskými vínami, ktoré sú na trhu v roku 2005 od renomovaného degustátora a nášho najväčšieho vinárskeho odborníka... Zobraziť viac
Koktailom patrí svet a sú veľmi populárne u všetkých generácií. Deti milujú ich ovocné chute, tínedžeri ich považujú za moderné a dospelí oceňujú ich výživovú hodnotu, rýchlosť prípravy aj nekonečnú rozmanitosť... Zobraziť viac
V knihe Liečenie šťavami predstavuje autorka, odborníčka na prírodnú medicínu, jednoduché recepty na čo najlepšie využitie byliniek, ktoré by nemali... Zobraziť viac
Kniha fejtónov vinárskeho profesora Fedora Malíka o víne a gastronómii. Nenapodobiteľným spôsobom rozpráva o labužníctve a o zážitkoch z putovania za vínom... Zobraziť viac
V tejto praktickej knihe sú popísané účinky a dôležité látky čerstvých ovocných a zeleninových štiav. Dozviete sa, prečo je pitie čerstvých štiav pre naše zdravie mimoriadne významné a aký je rozdiel medzi šťavou a celými plodmi. Hlavnú časť... Zobraziť viac
Co je to Pivandr? Je to nasnadě, je to pouť, dobrodružství, vandr, cesta probouzející žízeň a přirozeně končící příjemným posezením u piva. Malebná česká krajina k vandrování přímo... Zobraziť viac
Kompletný sprievodca svetom najlepšej whisky. Zobraziť viac
Príbeh o dlhovekej kultúre, ktorá je ukrytá v šálke voňavého horúceho nápoja... Zobraziť viac
Sprievodca najlepšími slovenskými vínami od renomovaného degustátora a nášho najväčšieho vinárskeho odborníka. Malík... Zobraziť viac
Kniha prináša viac ako 100 receptov na prípravu blahodárnych smoothies a džúsov. Či ste už nikdy predtým smoothies nepripravovali, alebo ste v mixovaní ovocia už zabehnutý odborník, recepty v tejto knihe vám ukážu jednoduchosť... Zobraziť viac
Ovocie a zelenina dodávajú telu dôležité vitamíny a ďalšie nenahraditeľné látky, ktoré posilňujú náš imunitný systém. Pochopiteľne, môžete ich jesť surové, no len tak chrumkať kus zeleru či petržlenu pre mnohých nie je veľmi lákavé. Ak však aj menej... Zobraziť viac