Najznámejší šéfkuchár bez čapice je späť! Jamie Oliver ponúka vyše 120 nových receptov, podľa ktorých pripravíte lahodné jedlá s maximálnou chuťou a minimálnou námahou. Predstavuje 18 základných a obľúbenejších surovín ako kuracie prsia, losos, vajcia,.. Zobraziť viac
Najnovšia kuchárka z dielne Jeme zdravo obsahuje 120 našich najobľúbenejších receptov, ktoré sú nielen zdravé, ale naozaj chutia. Na jedlách si pochutnajú deti aj... Zobraziť viac
Prečo jesť viac rastlinných potravín a obmedziť konzumáciu mäsa? Keď svoj jedálniček zameriame na rastlinnú stravu, čoskoro pocítime nárast energie, zlepší sa nám trávenie a budeme sa cítiť oveľa lepšie a ľahšie... Zobraziť viac
Misiu kuchárky prezrádza už samotný názov – naučiť sa variť a jesť zdravo tak, aby ste v obchode nenechali celú výplatu, stále však jedli kvalitne a chutne. Predpokladali sme, že pravdepodobne nevaríte len pre seba, ale jedlo pripravujete aj pre... Zobraziť viac
S knihou šéfkuchára Gordona Ramsayho sa naučíte pripravovať skvelé jedlá za 10 minút. Z jednoduchých a čerstvých surovín dostanete to najlepšie za minimum času, či už to bude kuracie souvlaki pre celú rodinu, cestoviny s tekvicou z jedného hrnca,... Zobraziť viac
Radi varíte? Uprednostňujete rýchlu akciu bez zbytočných rečí? Chcete sa stravovať zdravo a za rozumnú cenu? Táto kuchárska kniha v sebe dokonale spája všetko, čo potrebujete... Zobraziť viac
210 nových receptov z bežne dostupných ingrediencií - zdravé inšpirácie od raňajok po večeru -okrem receptov od raňajok po večeru v knihe nájdete aj slané chuťovky a sladké pokušenia -nutričné hodnoty pri každom recepte na celé množstvo a jednu porciu.. Zobraziť viac
Kuchárska kniha obsahuje 64 vegánskych receptov. Pri každom recepte si nájdete kalorické hodnoty, obsah bielkovín, tukov a sacharidov... Zobraziť viac
Ovocie a zelenina obsahujú všetky aktívne biogénne látky dôležité pre trvalé zdravie a silný imunitný systém. Cieľavedomou výživou môžeme predísť mnohým akútnym a chronickým chorobám alebo aspoň zmierniť účinky... Zobraziť viac
210 nových receptov z bežne dostupných ingrediencií - zdravé inšpirácie od raňajok po večeru -okrem receptov od raňajok po večeru v knihe nájdete aj slané chuťovky a sladké pokušenia -nutričné hodnoty pri každom recepte na celé množstvo a jednu porciu.. Zobraziť viac
While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid, Heat... Zobraziť viac
V ovocí a zelenine sa ukrýva množstvo účinných liečivých látok na najrozličnejšie neduhy... Zobraziť viac
360 rýchlych zdravých receptov na každý deň, pripravených z dnes už bežne dostupných ingrediencií. Recepty sú rozdelené na kategórie od raňajok po večeru, v knihe nájdete aj príkrmy a recepty pre deti. V závere je uvedený 10 dňový stravovací plán na... Zobraziť viac
Rozsiahla encyklopédia o najrôznejších druhoch ovocia a zeleniny, o ich výskyte, spôsobe pestovania, spracovania v kuchyni,... Zobraziť viac
First vegetables, then grains, and now, fruit. This is the beautiful follow-up to Abra Berens's Ruffage and Grist, with more than 215 recipes and variations for using fruit in sweet and savory recipes to highlight seasonality and flavor... Zobraziť viac
What is it about a good Italian supper that feels like home, no matter where you come from? Heaped plates of steaming pasta...crisp fresh vegetables...simple hearty soups...sumptuous stuffed meats...all punctuated with luscious, warm ... Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov... Zobraziť viac
This is fine food at its fastest and fast food at its finest - 100 new incredibly delicious recipes, all clocking in at around 10 minutes... Zobraziť viac
The deceptively simple lemon takes center stage in the second volume of TASCHEN’s collaboration with The Gourmand, masters of the rich intersection of food and art... Zobraziť viac