Kuchárska kniha o pečení sa stane vaším spoľahlivým sprievodcom. Čokoľvek by ste v domácej cukrárni chceli vyskúšať, všetko sa vám zaručene podarí – a bude skvelo chutiť. Okolo 400 receptov patriacich ku skutočnej klasike na národné... Zobraziť viac
Radi by ste sa stravovali zdravšie, ale nechcete sa vzdať svojich obľúbených pokrmov? V našej modernej kuchárskej knihe nájdete veľa originálnych nápadov ako pridať zeleninu ku každému jedlu, a tak vyhovieť požiadavkám lekárov... Zobraziť viac
"V tejto knižke sme najlepšie recepty, ktoré ste posielali do týždenníka Život, zoradili podľa sezónnosti. To preto, aby ste nemuseli listovať kopou kuchárskych knižiek vždy, keď dostanete chuť pripraviť sebe alebo blízkym niečo aktuálne..." Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov... Zobraziť viac
Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich... Zobraziť viac
Návod a inštrukcie o konzervovaní. Recepty vhodné pre diabetikov. Konz. mäsa a hot. jedál... Zobraziť viac
Keď sa na trhu objaví množstvo rozličnej zeleniny, vynorí sa otázka: "Je to krásne, ale čo z toho uvariť?" Podľa toho, čo k tomu pridáme a čo z toho pripravíme, môžeme vytvoriť výborné studené alebo teplé predjedlá, šaláty, chuťovky pre hostí... Zobraziť viac
"V tejto knižke sme najlepšie recepty, ktoré ste posielali do týždenníka Život, zoradili podľa sezónnosti. To preto, aby ste nemuseli listovať kopou kuchárskych knižiek vždy, keď dostanete chuť pripraviť sebe alebo blízkym niečo aktuálne..." Zobraziť viac
V knihe sa dozviete, nielen ako bylinky v kuchyni používať, ale aj ako ich vysievať, pestovať v nádobách na okennom parapete alebo na záhonoch v záhrade a zberať. Budete ich tak mať stále poruke... Zobraziť viac
Patrí varenie k vašim záľubám? Potom by vám v kuchyni nemali chýbať bylinky. Obohaťte svoj jedálny lístok o nové pokrmy ochutené bylinkami a nevšednými koreninovými zmesami, ktoré im dodajú vábnu arómu a lahodmú príchuť... Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov, aby ochutnali... Zobraziť viac
Poďte sa s nami vnoriť do tajov aromatickej zeleniny, ktorú neoceníte iba v kuchyni. Pre vašu inšpiráciu sme pripravili nielen recepty na skvelé jedlá, ale aj na liečivé prípravky, či upratovanie. Zobraziť viac
Zaváranie je jednou z najdôležitejších zastávok slnečného obdobia, vďaka ktorej si môžeme na police našej komory vyčarovať skutočné pklady a v pochmúrnych zimných dňoch si nimi môžeme za okamih pripomenúť všetky chute a vône leta... Zobraziť viac
Kniha zobrazuje 65 byliniek v celej ich kvetinovej nádhere spolu s prehľadnými údajmi o pôvode a liečivých účinkoch. Opisuje vôňu a chuť každej bylinky a odporúča, s čím sa najlepšie kombinuje a aké je jej kulinárske použitie... Zobraziť viac
Podľa jednoduchých návodov si dopestuješ šťavnaté paradajky, ktoré môžeš opiecť a pripraviť z nich chutné vežičky, bucľaté tekvice na výborné koláče, sladučké jahody na neodolateľné snehové pusinky a ďalšie lákavé dobroty... Zobraziť viac
Čo dodá jedlám nezameniteľnú chuť a nevšednú vôňu a navyše je prospešné zdraviu? Aké časti byliniek sa smú používať? Aké sú ich účinky na ľudský organizmus? Vyskúšajte osvedčené rady a recepty našich babičiek, ktoré rozvoňajú a ozvláštnia... Zobraziť viac
Po najpredávanejších kuchárkach Jeme zdravo – rýchlo a jednoducho a Jeme zdravo a chutí nám to je tu ďalšia kniha Jeme zdravo v meste aj na vidieku. Tú sme vytvorili s vami, našimi fanúšikmi a čitateľmi. Aby bola naozaj vaša a našli ste v nej presne... Zobraziť viac
Po najpredávanejších kuchárkach Jeme zdravo – rýchlo a jednoducho a Jeme zdravo a chutí nám to je tu ďalšia kniha Jeme zdravo v meste aj na vidieku. Tú sme vytvorili s vami, našimi fanúšikmi a čitateľmi. Aby bola naozaj vaša a našli ste v nej presne... Zobraziť viac
Zaváranie, nakladanie, marinovanie ...staré kulinárske umenie, ktorému sa dá ľahko naučiť. Vďaka nemu sa môžeme po celý rok tešiť z voňavých, vlastnoručne vyrobených pochúťok... Zobraziť viac
Tekvica, napríklad hokkaido, maslová, obyčajná či veľkoplodá, má množstvo tvarov, farieb a veľkostí. Anna Walzová vyčarovala z tejto rozmanitosti neuveriteľné recepty... Zobraziť viac