Nový Jo Nesbo v predpredaji TU!

Kuchárske knihy

Našli sme 195 titulov

Vegetariánska kuchyňa - Zdravie na tanieri

Vegetariánska kuchyňa - Zdravie na tanieri

, Naumann & Göbel (2015)
Vďaka skvelým novým vegetariánskym receptom spestríte jedálny lístok celej rodiny a urobíte i niečo pre svoje zdravie !

Vďaka skvelým novým vegetariánskym receptom spestríte jedálny lístok celej rodiny a urobíte i niečo pre svoje zdravie!... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
2,90€

Polievky

Polievky

Plnosť chutí a celková kvalita robí polievku úžasným a uspokojujúcim prvým chodom, alebo dokonca samotným obedom... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
3,00€

Omáčky a zálievky

Omáčky a zálievky

Anne Wilsonová, Slovart (2004)
Omáčky sú základom receptára každého dobrého kuchára - táto knižočka ponúka kyslé aj sladké omáčky, rozličné zálievky a celú...

Omáčky sú základom receptára každého dobrého kuchára - táto knižočka ponúka kyslé aj sladké omáčky, rozličné zálievky a celú... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
2,29€

Chutne so zimnou zeleninou

Chutne so zimnou zeleninou

Cornelia Adamová, Ikar (2002)
Aj vy varíte v zime dokola to isté? Prekvapte seba i svojich blízkych novými receptami z tradičnej i menej známej zeleniny:...

Aj vy varíte v zime dokola to isté? Prekvapte seba i svojich blízkych novými receptami z tradičnej i menej známej zeleniny:... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
2,62€

Zelenina

Zelenina

Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a čas potrebný na prípravu a varenie, ako aj pre koľko porcií je uvedený recept... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
4,95€

Konzervujeme ovocie a zeleninu

Konzervujeme ovocie a zeleninu

Jaroslav Vašák, Ottovo nakladatelství (2009)
Konzervujeme ovocie a zel. nv. - Ottovo nakladateľstvo - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 160 str. - ISBN: 978-

Konzervujeme ovocie a zel. nv. - Ottovo nakladateľstvo - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 160 str. - ISBN: 978- Zobraziť viac

🍎 Vypredané
2,00€

The Tomato Basket

Jenny Linford, Ryland, Peters and Small (2015)
Vydavatel: Ryland Peters & Small Počet strán: 160 Rozmery: 23.6 x 19 x 2.3 cm ISBN: 9781849755986 Väzba: pevná väzba (Hardcover)

In this wonderfully entertaining and enlightening book, food writer Jenny Linford traces the story of the tomato from its origins to the present day in seven feature spreads that look at topics including Varieties and Handling,... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
18,55€
16,36€

Garlic: The Mighty Bulb

Garlic: The Mighty Bulb

Natasha Edwards, Kyle Books (2012)
Kyle Books: About the Author Natasha Edwards grew up surrounded by garlic on the world-renowned garlic farm on the Isle of...

The magic of garlic, for cooking and healing, has been known since the dawn of civilisation. This book offers a comprehensive guide to using garlic at home, not just a staple when cooking but in a variety of ways... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
21,40€

7 Ways

7 Ways

Jamie Oliver, Michael Joseph (2020)
Easy Ideas for Every Day of the Week

7 Ways to reinvent your favourite ingredients with more than 120 new, exciting and tasty recipes. Jamie's looked at the top ingredients we buy week in, week out. We're talking about those meal staples we pick up without thinking ... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
25,30€

Vegan at Home : Recipes for a modern plant-based lifestyle

Vegan at Home : Recipes for a modern plant-based lifestyle

145 simple and delicious vegan recipes from celebrated Icelandic cook and culinary celebrity/entrepreneur Solla Eiriksdottir - perfect for home cooks starting out on their vegan journey or for those looking for new inspiration... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
28,30€

Cooking with Nonna

Giuseppe Federici, Michael Joseph (2024)
Classic Italian recipes with a plant-based twist

Born and raised in a second-generation Italian household, food and family have always been at the centre of Giuseppe Federici’s life... Zobraziť viac

🍎 Pripravujeme
31,25€
25,63€

🍎 Vypredané
4,39€

Paul Gayler's Sauce Book

Paul Gayler's Sauce Book

Paul Gayler’s Sauce Book shows how to make 150 sauces simply and without fuss, while preserving the impeccable balance of flavours that has become Paul’s trademark. Starting with French classics such as mayonnaise, ... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
25,95€

Veggie Desserts + Cakes

Veggie Desserts + Cakes

Kate Hackworthy, Pavilion (2017)
Carrot Cake and Beyond

Vegetables have never been more popular, with the interest in natural, plant-based food at an all-time high. Meanwhile, the appetite for home baking shows no signs of abating... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
18,95€

The Pasta Queen: The Art of Italian Cooking

The Pasta Queen: The Art of Italian Cooking

Go beyond the first course of pasta with this brand-new cookbook from The Pasta Queen herself. From aperitivi to awaken your appetite to desserts that end meals on a sweet noteand all the courses in betweenNadia will help you create an Italian dinner... Zobraziť viac