Nigellina Kuchyňa – to je potešenie zo skutočného varenia. 190 receptov na mimoriadne jednoduché jedlá, ktoré vám uľahčia a spríjemnia život... Zobraziť viac
Nafukovanie, bolesti a kŕče. Reflux, Helicobacter a zápcha. Potravinové senzitivity, intolerancie a alergie. Celiakia, autizmus a Alzheimerova choroba... Čo sa to deje? Prečo je týchto problémov v poslednej dobe tak veľa? Ako spolu súvisia a ako ich... Zobraziť viac
Dr. Igor Bukovský napísal a vydáva dlhoočakávaný "Návod na prežitie pre ženu". Aj v tejto knihe, ktorá má ako prvá kniha slovenského autora multimediálny charakter, ide hlavne o zdravie, pretože s ním sú všetky krásne maličkosti sveta ešte krajšie... Zobraziť viac
Farebná výpravná monografia o slovenskom vinohradníctve a vinárstve - úplne prvé tohoto rozsahu a typu - pre najširší okruh milovníkov vína práve vyšla v slovenčine... Zobraziť viac
Dr. Igor Bukovský po veľmi úspešnom uvedení svojho najväčšieho knižného projektu „Návod na prežitie pre bejby – Hneď to bude, Anjelik“ (2011) pripravil nové, doplnené vydanie svojho najznámejšieho bestselleru „Návod na prežitie pre muža“... Zobraziť viac
Táto kniha nie je iba knihou s receptami. Je to kniha, s ktorou môžeš dosiahnuť skutočné výsledky, ktoré podporia tvoj zdravý životný štýl a krásu... Zobraziť viac
Každý človek túži byť krásny, štíhly a najmä zdravý. V tejto knižke sme sa usilovali o zosumarizovanie najnovších poznatkov v oblasti výživy, pohybu a životosprávy s konkrétnymi cvikmi a receptmi. Zobraziť viac
30 minút v kuchyni je kuchárka pre všetkých, ktorí radi jedia, no nemajú čas na dlhé vyváranie, aj pre tých, ktorí nemajú bohaté kuchárske skúsenosti či nechcú za jedlo zbytočne míňať. Či sa už rozhodnete pre tradičnú kuchyňu, alebo dáte prednosť... Zobraziť viac
Výber 100 najlepších vegánskych fit receptov.. Zobraziť viac
Predstavenie 50 slovenských vinárstiev v anglickom a slovenskom jazyku, bohatá obrazová príloha. Zobraziť viac
Existuje veľa dôvodov, prečo sa zaobísť bez mliečnych výrobkov. Možno čelíte alergiám alebo neznášanlivosti laktózy. Možno máte problémy s akné, trávením, dutinami alebo s ekzémom – všetky preukázateľne súvisia... Zobraziť viac
Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov.Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní. Zobraziť viac
14 dňový plán je vašou vstupenkou k zdravému životnému štýlu... Overené už viac ako 30 000 ženami... Problémom väčšiny diét je náhla zmena stravovacieho režimu, ktorá postupne vedie k odporu a návratu k starým stravovacím návykom. Zobraziť viac
Prvá dáma slovenského herectva nás opäť pozýva do svojej kuchyne! Aj varenie je umenie je v poradí už treťou kuchárskou knihou Zdeny Studenkovej. Uznávaná herečka v nej ponúka milované a rokmi overené recepty z rodinného dedičstva, ... Zobraziť viac
V tejto kuchárskej knihe nájdete najmä recepty z minulého a predminulého storočia. Jej zmyslom je znovu objaviť tradičnú kuchyňu, aby ste si mohli na nej pochutnávať tak, ako naši predkovia... Zobraziť viac
Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad na svet: čo je pre súčasníka dôležité, čím sa musí denno-denne pri príprave... Zobraziť viac
S odborným dohľadom a jedinečným rýchlym prístupom k vareniu, ktoré ušetrí pri každom recepte veľa času, sa už nikdy nebudete musieť báť, že nebudete mať dostatok času, trpezlivosti alebo energie na prípravu chutného jedla. Zobraziť viac
Klíčky sú úžasné! Suché semeno nasaje trochu vody, praskne jeho ochranný obal (šupka) a začnú sa s ním diať pozoruhodné veci. Nielenže mnohonásobne zväčší svoje rozmery, ale aj obsah mikro a makro nutrientov. O tom, ako nakličovať jednotlivé druhy... Zobraziť viac
Práve sa vám do rúk dostala kniha Mlieko vy výžive ľudí, ktorú spísal kolektív autorov pod vedením Ing. Jána Keresteša. Kniha nadväzuje na už zverejnenú knihu, ktorá sa venuje... Zobraziť viac
Najnovšia kuchárska kniha - osvedčené recepty, postupové obrázky, príprava klasicky, v mikrovlnke, v tlakovom hrnci a množstvo tipov... Zobraziť viac