Táto užitočná i vtipná príručka stvorená pre milovníkov večierkov aj zvedavých teoretikov vám poskytne cenné tipy, ako si... Zobraziť viac
Magická sbírka básní Miroslava Fišmeistera. Miroslav Fišmeister se narodil 23. 4. 1976 v Brně, žije tamtéž. Amatérský... Zobraziť viac
Predstavenie 50 slovenských vinárstiev v anglickom a slovenskom jazyku, bohatá obrazová príloha. Zobraziť viac
Be transported to the breathtaking locations of Avatar and Avatar The Way of Water with more than 50 delicious recipes inspired by the lush worlds of Pandora... Zobraziť viac
Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutk... Zobraziť viac
Whisky experts Nick Morgan and The Whisky Exchange open the lid on the whisky industry, revealing what makes one of the world's simplest spirits just so popular. Everything You Need to Know About Whisky will answer all of your burning questions... Zobraziť viac
Kráľovná kuchárskeho umenia tentoraz varí a pečie na najkrajšie sviatky roka. Cez Vianoce akosi viac myslíme na rodinu a priateľov, pripomíname si tradície a vnímame teplo rodinného kozuba... Zobraziť viac
Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutk... Zobraziť viac
An eye-opening investigation into the science, economics, history and production of ultra-processed food... Zobraziť viac
Craft your own glass of Nuka-Cola, a bowl of BlamCo Mac & Cheese, and more with the recipes in Fallout: The Vault Dweller's Official Cookbook. Based on the irradiated delicacies found in the award-winning Fallout video... Zobraziť viac
Táto užitočná i vtipná príručka stvorená pre milovníkov večierkov aj zvedavých teoretikov vám poskytne cenné tipy, ako si poradiť s nepríjemnými dôsledkami bujarej zábavy. Zobraziť viac
'A Taste of Slovakia' is much more than a collection of traditional Slovak recipes. It's a colourful journey into this small country's culture, the customs that evolve around cooking and eating, as well as history of some typical ingredients. Zobraziť viac
Kráľovná kuchárskeho umenia tentoraz varí a pečie na najkrajšie sviatky roka. Cez Vianoce akosi viac myslíme na rodinu a priateľov, pripomíname si tradície a vnímame teplo rodinného kozuba... Zobraziť viac
Everyone knows flavor is important, right? But what's that secret sauce that turns eating into an unforgettable experience? It's the secret sauce that nobody seems to talk about enough... Zobraziť viac
For all its successes, mainstream medicine has failed to make much progress against the diseases of ageing that kill most people: heart disease, cancer, Alzheimer's disease, and type 2 diabetes... Zobraziť viac
We all expect to be able to buy an excellent cup of coffee from the many brilliant coffee shops available. But what about the coffee we make at home? Shouldn't that be just as good? ... Zobraziť viac
Súčasná etnológia a kultúrna antropológia považuje tradičnú kuchyňu spoločenstiev ľudí za jeden z ich najvýznamnejších identifikačných znakov a zasadzuje sa za jej zdokumentovanie a zachovanie pre budúce generácie... Zobraziť viac
Following the record-breaking success of 30-Minute Meals, Britain's most-popular cookbook of all time, Jamie Oliver brings us the even-better 15-Minute Meals... Zobraziť viac
Wine Grapes is an indispensable book for every wine lover, from the world's greatest wine experts. Where do wine grapes come from and how are they related to each other? ... Zobraziť viac
While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid, Heat... Zobraziť viac