Talianska kuchyňa je chutná, obľúbená a navyše aj nenáročná na prípravu. Ak máte doma základné ingrediencie ako olivový olej, hrubú morskú soľ, čierne korenie, bazalku, rozmarín a parmezán, môžete ľahko pri praviť úžasný pokrm. Tieto prísady krásne... Zobraziť viac
Kniha dáva presný návod, ako svoje telo očistiť od cukru, nikotínu, alkoholu, kofeínu a vedľajších škodlivých látok z liekov. Zobraziť viac
Z obsahu: Bakoňské bravčovo-šampiňónové ragú s haluškami Zeleninovo-morčací tokáň na bielom víne so pšenom Bravčovo-huboý tokáň s bylinkovou ryžou Korenistý hovädzí tokáň s dusenou ryžou Frankfurtský bravčový tokáň s rascovými zemiakmi... Zobraziť viac
Zemiaky sú ľahko stráviteľné, výživné a hlavne energeticky chudobné, a tak sa dobre hodia na vyváženú redukčnú kúru. Zobraziť viac
Obsah: Kysnutý koláč Kefírový ovocný koláč Tvarohový koláč Makový koláč Čerešňovo-mandľový koláč Domáci jablkový koláč Krémový koláč Koláč s medom Čerešňový koláč Marhuľový koláč Kôprovo-tvarohový koláč Kakaový koláč Slivkový koláč Ľahký jab Zobraziť viac
Príbeh šampanského od jeho pôvodu cez výrobu, oblasť pestovania, postavenie vo svete až po rady, ako tento šumivý nápoj vychutnávať... Zobraziť viac
Dokážete čeliť aj tým najnechutnejším veciam? Od jedál, z ktorých sa človeku dvíha žalúdok, po odpudzujúce vlastnosti zvierat, od lezúňov z džungle po červy v črevách v tejto príručke nájdete... Zobraziť viac
Trojtýždňová diéta, víkendová diéta, alebo zoštíhľujúci deň - tipy a recepty s poriadnou dávkou spaľovačov tuku. Zobraziť viac
Ako zlepšiť životný štýl, znížiť telesnú hmotnosť a udržať si štíhlu líniu? Autorka knihy Katarína Skybová má bohaté praktické skúsenosti a v jej knihe nájdete odpovede aj na tieto otázky. Zobraziť viac
Aj Vás trápi, že neviete čo narýchlo ukuchtiť doma tým svojím papkáčom? Ponúkame Vám recepty na rýchle večere alebo zázraky na panvici od Jany Horeckej. Autorka vybrala do knihy predovšetkým také recepty, ktoré nielenže sú kvalitné a rozmanité, ... Zobraziť viac
Možno že tušíte, alebo dokonca viete, čo sa varí v Európe, ale pravdepodobne už nebudete vedieť, na čom si s obľubou pochutnávajú napríklad v Škandinávii, v Indii, na Kaukaze alebo v Afrike. Naša najnovšia kniha Vás preto prevedie cez rovnú... Zobraziť viac
Pri prejedaní sa a nesprávnej kombinácii potravín časť jedla ostáva nestrávená, nasleduje jeho hnilobný rozklad v črevách, pričom sa vytvárajú toxíny, jedovaté látky, a to sú pôvodcovia našich chorôb... Zobraziť viac
Čaje pre krásu a dobrú kondíciu... Zobraziť viac
Nič viac, ale ani nič menej ako 101 veľmi dobrých rád na začiato: - Potrebné informácie v kocke - Odborné rady krok za krokom, za rozumnú cenu<br>- Základné znalosti o grilovaní zahrnuté v 101 jednoduchých radách... Zobraziť viac
Je to práve na Vianoce, keď človek tak trochu verí na zázraky, nielen ty či ja, ale celý svet, celé ľudstvo. Hovorí sa, že tento sviatok je práve preto, lebo bez zázrakov sa jednoducho nedá žiť. Zobraziť viac
Keď sa na trhu objaví množstvo rozličnej zeleniny, vynorí sa otázka: "Je to krásne, ale čo z toho uvariť?" Podľa toho, čo k tomu pridáme a čo z toho pripravíme, môžeme vytvoriť výborné studené alebo teplé predjedlá, šaláty, chuťovky pre hostí... Zobraziť viac
Knedle: Žemlové knedle; Zemiakové knedle; Kysnuté knedle; Mäsové knedličky; Plnené knedle; Halušky; Ovocné knedle; ... Zobraziť viac
Silný imunitný systém človeka je základom zdravia. Táto jedinečná kniha vás oboznámi s najdôležitejšími potravinami, ktoré imunitný systém podporujú... Zobraziť viac
Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a stupeň zložitosti prípravy (jednoduchá, náročná, stredne náročná), ako aj pre koľko porcií je uvedený recept... Zobraziť viac
Sestra Anastázia z Kongregácie Dcér Božskej Lásky viedla kuchyňu v domoch viacerých rehoľných spoločenstiev v Poľsku. O jej vychýrenom kuchárskom umení svedčí skutočnosť, že je autorkou niekoľkých kníh receptov... Zobraziť viac