Táto knižka je užitočným sprievodcom pre každého, kto nečaká na čarovnú pilulku, ale berie zodpovednosť za svoje zdravie predovšetkým do vlastných rúk. Autorka Zobraziť viac
Nemáte optimálnu hmotnosť a nedarí sa vám schudnúť? Stáva sa, že zhodené kilá vždy priberiete naspäť? Sklamali vás všetky diéty a rôzne „zázraky“ na chudnutie? Ak si na niektorú z týchto otázok odpoviete áno, kniha... Zobraziť viac
Oddelená strava vzbudila v poslednom čase rozruch ako "najlepšia diéta na svete". Čo sa však ukrýva pod pojmom oddelená strava? Je pravda, že pomocou nej sa dá dokonale schudnúť a zabrániť chorobám spôsobeným potravou?... Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
V tejto knihe nájdete: Aké sú príznaky histamínovej intolerancie Tabuľku s obsahom histamínu v potravinách Tipy na tradičné jedlá na každú príležitosť Raňajky Hlavné jedlá slané aj sladké Chleby a pečivo Koláče a... Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute Moje jedlo pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa pestrý jedálniček s ľahkými a zdravými receptami, tentoraz však ponúka ešte tvorivejšiu kuchyňu... Zobraziť viac
Vyše 60 najlepších receptov z celého sveta na kuchynskú úpravu obľúbenej ryby-lososa. Zobraziť viac
Skutočná pomôcka pre mladé mamičky, ktoré v knihe nájdu okrem receptúr aj konkrétne praktické rady, ako svoje dieťa stravovať čo najzdravšie... Zobraziť viac
História pestovania viniča, odrody, tajomstvo pestovania viniča, vinohradnícke oblasti, "koštovky"... Zobraziť viac
Jedna z dôležitých oblastí nášho života je strava. Pravdivý je výrok "Sme to, čo jeme". Dnešné vedecké výskumy potvrdzujú súvislosť medzi tým, čo jeme a ako sa cítime. Z toho vyplýva potreba nielen materiálnej, ale aj citovej... Zobraziť viac
Tato kuchařka je určena těm, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností dietní sestry (pracovnice IKEMu). Ač neopomíjí přísné dietní zásady, snaží se nemocným zpestřit jídelníček. Úvodem čtenáři najdou... Zobraziť viac
Ochucujte rafinovaně! Muškátový oříšek patří k bramborové kaši stejně jako skořice do švestkových povidel… ale proč byste se nemohli vydat při ochucování po nových cestách?... Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
Pacienti a rodiče dětských pacientů najdou v knize na 170 receptů na chutné a plnohodnotné pokrmy bez lepku, je zde též 50 receptů na bezlepkové pokrmy s amarantem... Zobraziť viac
Obsahuje rejstřík Zobraziť viac
Odpuzující potrava, svedící kousnutí, odporný zápach ci plaziví tvorové... Zobraziť viac
Lekárska veda urobila pri liečení a predchádzaní chorôb pomocou živín v posledných rokoch nesmierne pokroky. Autorka tejto publikácie sa špecializovala na ortomolekulárnu medicínu, ktorá lieči živinami, t. j. látkami obsiahnutými v ľudskom tele... Zobraziť viac