Tradície pestovania viniča a výroby vína na Slovensku. Domáca vínotéka a nákup vína. Slovenské vína vo svete 1999-2004. Spor vína s vodou alebo víno v slovenskej literatúre. Zobraziť viac
Vyše 1 600 vyskúšaných receptov na polievky, závarky, predjedlá, nátierky, mäsá vrátane zveriny, prívarky a prílohy, omáčky, šaláty, múčne jedlá a múčniky... Zobraziť viac
Kniha Tradície na Slovensku je zaujímavým čítaním pre celú rodinu o pôvode, vývoji a význame našich bohatých tradícií. V prvej časti ponúka pútavé informácie o rodinnom zvykosloví, o narodení dieťaťa, svadbe i o úmrtí... Zobraziť viac
Pudujatím tejto knihy je oboznámiť čiateľov s viacerými špecialitami Žitného ostrova, a tým vzbudiť úctu k tradíciám... Zobraziť viac
Je naozaj potešujúce, že stále viac mamičiek (i oteckov) je ochotných doma variť čerstvú stravu a dennodenne premýšľať, čo je pre dieťa zdravé a čo nie. Podľa tvrdenia WHO, výživa až z 80-tich percent rozhoduje o celkovom zdraví jedinca, gény ho... Zobraziť viac
Najlepšie reštaurácie, kuchári a vinári - 11.ročník GURMÁN AWARD je ocenenie za dlhoročné a výnimočné zásluhy o rozvoj a... Zobraziť viac
Obsahuje vyše 900 vyskúšaných a osvedčených receptov, ktoré zodpovedajú požiadavkám nielen jednoduchej, ale i najlepšej kuchyne... Zobraziť viac
Kniha obsahuje rozmanité špeciality súčasnej slovenskej kuchyne, medzi ktorými sú aj niektoré už takmer zabudnuté pochúťky.... Zobraziť viac
Kniha TOP 60 slovenských vín, ktorej autorom je Prof. Fedor Malík, predstavuje slovenských výrobcov vína, ktorí získali zlatú alebo striebornú medailu z medzinárodnej súťažnej prehliadky vín... Zobraziť viac
Kuchárka obsahuje predjedlá, polievky, hlavné jedlá, múčniky, sviatočné jedlá, stolovanie, praktické rady... Zobraziť viac
Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Desaťdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov... Zobraziť viac
Každá gazdinka ocení recepty, ktoré využívajú stále dostupné suroviny z domáceho trhu... Zobraziť viac
Ako prežívame zaľúbenosť? Milujeme srdcom alebo naozaj ide láska cez žalúdok? Znamená pre nás láska aj dobré jedlo, keď ho doma pripravíme pre svojho milého či milú? Prečo sa súčasťou jedál oddávna stali afrodiziaká? Na tieto otázky nájdete odpovede... Zobraziť viac
Kniha obsahuje množstvo vynikajúcich receptov, doplnených o farebnú prílohu s celostranovými fotografiami jedál... Zobraziť viac
Knižka je venovaná receptom na prípravu jedál z čínskej kuchyne, ktorá aj u nás získala mimoriadnu popularitu a obľúbenosť svojou pestrosťou a exotickosťou... Zobraziť viac
Táto kniha ponúka pestrý výber vyskúšaných receptov, pričom sú v nej zohľadnené najnovšie poznatky o modernom stravovaní. Veríme, že kniha zaujme všetky generácie... Zobraziť viac
Pudujatím tejto knihy je oboznámiť čiateľov s viacerými špecialitami Žitného ostrova, a tým vzbudiť úctu k tradíciám regiónu.Chceme dokázať, že naše stravovacie návyky tvoria súčasť presnejšieho sebapoznania a lepšieho porozumenia minulosti i našich... Zobraziť viac
Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Osemdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov... Zobraziť viac
Myslíte si, že všetky recepty už poznáte a všetky ste už vyskúšali? Táto slovenská kuchárka so širokým záberom od autorky Dagmar Rackovej vás určite presvedčí, že to tak nie je. Veď posúďte sami... Zobraziť viac