Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Keď začne Vilo Habo variť, lietajú všade naokolo ruky, nohy, panvice a vtipné výroky. Z každého varenia urobí nezabudnuteľnú šou, ktorú zaklincuje fantastickým jedlom. A aké jedlá varí Vilo Habo najradšej? Predsa tie, ktoré nájdete v jeho vlastnej... Zobraziť viac
Profesionálny kuchár s originálnym zmyslom pre humor, Joshua Weissman, vám svojou jedinečnou knihou Varenie bez výhovoriek odovzdá jednoduché, ale pravdivé posolstvo: Pripraviť skvelé jedlo nejaký čas trvá. Hoci väčšina z nás preferuje Zobraziť viac
Mladá cukrárka, ktorá sa rozhodla prezradiť všetky svoje výrobné tajomstvá a zaručene vás naučiť piecť. Lulus cukrárka je cukrárska kniha, ktorá obsahuje 59 podrobných receptov na takmer 180 stranách. Nádherné torty, macarons, ... Zobraziť viac
Chcete variť zdravo a rýchlo? Neustále premýšľate, čo zdravé budete variť, aby to netrvalo dlho? Práve pre Vás sme pripravili jedinečnú kuchárku so 60 zdravými receptami na zdravé jedlá, ktoré si pripravíte jednoducho a do 30 minút. Napísalo... Zobraziť viac
Varíme chutne a zdravo. Nátierky, dipy, polievky, pokrmy z mäsa, zeleniny a rýb, cestoviny, dezerty, prekvapenia k vínu. Rady ako byť štíhla, krásna a úspešná. Vtipné historky z divadelného zákulisia! Zobraziť viac
Jamie Oliver predstavuje vyše 125 nových receptov, ktoré sú oslavou stredomorských surovín, chutí a vôní. Na každý recept budete potrebovať iba 5 surovín, čo znamená, že pripravíte chutné a jednoduché jedlá bez siahodlhého nákupného zoznamu... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Gabo Kocák pôsobí v európskej gastronómii už 16 rokov.Vypracoval sa z pomocníka v bavorskej reštaurácii na kuchára v reštauráciách ocenených Michelinskými hviezdami... Zobraziť viac
Najznámejší šéfkuchár bez čapice je späť! Jamie Oliver ponúka vyše 120 nových receptov, podľa ktorých pripravíte lahodné jedlá s maximálnou chuťou a minimálnou námahou. Predstavuje 18 základných a obľúbenejších surovín ako kuracie prsia, losos, vajcia,.. Zobraziť viac
Oslaďte si deň (a život) s Lulus - Curkárkou a Lulus - Receptárom. Teraz v cenovo výhodnej kolekcii. Zobraziť viac
Receptár LULUS – Napíšte si vlastnú cukrárku Receptár Lulus je zápisník, do ktorého si môžete zapisovať všetky nápady, rady a dobré recepty zo svojho okolia. Je farebný, nápaditý a prehľadný, aby bol vaším spoľahlivým spoločníkom.... Zobraziť viac
Jedna z najobľúbenejších anglických kuchárok ponúka vo svojej piatej knihe 100 nových, jednoduchých a chutných vegánskych receptov pripravených z ľahko dostupných surovín... Zobraziť viac
Vypestovali ste krásnu zeleninu, ale sklamala vás jej chuť? Botanik a úspešný autor kníh o záhradkárstve James Wong prináša vedecky podložené postupy vhodné aj pre začiatočníkov, ktorými môžete ovplyvniť kvalitu svojej úrody... Zobraziť viac
Martina Pintérová-Bezáková patrí medzi slovenské top foodblogerky a neznáma nie je ani divákom jojkárskeho Dobrého rána. Vo svojej prvej knihe prichádza na knižný trh s viac než 80 sladkými receptami. Publikácia by sa dala nazvať aj štýlovou... Zobraziť viac
Vraví sa, že jedlo je liek, ale i to, že jedlo spája. Nás dve teda určite spojilo. Dokonca aj vyliečilo. Z vlastnej skúsenosti môžeme prezradiť, že bez dobrého a kvalitného jedla deň nie je ani náhodou kompletný. Preto sme sa rozhodli, že... Zobraziť viac
Milujete oslavy, večierky, párty? Baví vás pozvať si hostí a ponúknuť ich dobrým jedlom? Tak potom je táto kniha určená práve vám. Moderátori Telerána pri príležitosti 25. výročia založenia televízie Markíza dostali skvelý nápad... Zobraziť viac
Kuchárska kniha obsahuje množstvo jednoduchých receptov, podľa ktorých kuchár Tomáš s Andrejom Bičanom varili pre... Zobraziť viac
Jamie Oliver začal variť v krčme svojich rodičov, keď mal osem rokov. Pracovať s nositeľmi mnohých významných mien britského kulinárskeho umenia, ako napríklad Antonio Carluccio, Rose Grayová a Ruth Rogersová v River Café. Zobraziť viac