Živá strava je zdravý spôsob, ako sa detoxikovať, vyčistiť si pleť, zhodiť pár kíl a žiariť zdravím a vitalitou. Kto z nás však má čas zháňať neobvyklé prísady a vyrábať prácne jedlá? (Vy určite nie!) Tak ako najlepšie začať? Zobraziť viac
Zaváranie je jednou z najdôležitejších zastávok slnečného obdobia, vďaka ktorej si môžeme na police našej komory vyčarovať skutočné pklady a v pochmúrnych zimných dňoch si nimi môžeme za okamih pripomenúť všetky chute a vône leta... Zobraziť viac
Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso. V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb aj plodov mora od texaského majstra... Zobraziť viac
Použite jedno základné cesto a vytvorte stovky variácií – ovocné lievance na nedeľné neskoré raňajky, jednoduché vafle na chutný olovrant, palacinky poliate čokoládou ako lahodný dezert, a dokonca aj zdravé a výživné recepty... Zobraziť viac
Medzi overenými čitateľskými dobrotami si svoje nájdu milovníci tort, kysnutých koláčov či drobného pečiva. Okrem klasických, na plechu pečených múčnikov, ponúka knižka pre gazdinky aj pestrú zmes sladkostí, pri ktorých rúru ani netreba zapínať. Zobraziť viac
Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je... Zobraziť viac
Kniha ponúka základný recept, podľa ktorého pripravíte 100 druhov mafinov. Ponúkané mafiny uspokoja každý maškrtný jazýček. Môžete si vybrať sladké alebo slané mafiny, ... Zobraziť viac
Máte radi koláče a lákajú vás nové chuťové zážitky? Zvedavo nazeráte aj do cudzích tanierov a zaujímajú vás nové trendy? Potom je táto kniha pre vás to pravé!... Vďaka zeleninovým prísadám zostanú koláče dlho šťavnaté a zárove Zobraziť viac
Svieže, ovocné, čokoládové, smotanové a čoraz obľúbenejšie... nepečené dezerty! Nechajte rúru odpočívať, a napriek tomu potešte svojich blízkych lahodnými dobrotami... Zobraziť viac
Návod a inštrukcie o konzervovaní. Recepty vhodné pre diabetikov. Konz. mäsa a hot. jedál... Zobraziť viac
Táto malá knižka obsahuje 500 receptov na rozličné chutné plnené slané aj sladké koláče, špeciality ako páje a tarty. Koláče vyhovujúce každej chuti a vhodné na každú príležitosť od jednoduchých ľahkých obedov pre malú spoločnosť až po dezerty... Zobraziť viac
Nie je ťažké predvídať, že túto knihu budú milovníci chleba a kysnutého cesta za krátko listovať ako svoju bibliu. A to nie je žiadna náhoda. Pretože Pekáreň Limara vznikla práve preto... Zobraziť viac
Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad... Zobraziť viac
Kniha ponúka osvedčené recepty na prípravu sladkých múčnikov na všedné, ale aj na sviatočné dni, recepty na slané koláče i na domáci chlieb. Skúsení autori nahradili váženie surovín meraním pomocou hrnčeka, v niektorých prípadoch použili aj iné miery... Zobraziť viac
Chceli by ste vedieť, na akom koláči si v detstve najviac pochutnávali Dominika Cibulková, Adela Banášová, bratia Hossovci, Jana Kirschner, Oľga Feldeková... Zobraziť viac
Máte chuť na niečo sladké? Nech sa páči! Ponúkame koláče, koláčiky, zákusky, krémy, pudingy, zmrzliny, nápoje. Slovom, maškrty na všetky spôsoby! Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
Jemné krémové, ale aj chrumkavé, korenisté a pikantné, s paradajkami a bylinkami, krevetami a kuracím mäsom, studené alebo teplé. Nové recepty na creme brulée a panna cottu vás nadchnú novými chuťami a neuveriteľnými kombináciami... Zobraziť viac
Z obsahu: Bakoňské bravčovo-šampiňónové ragú s haluškami Zeleninovo-morčací tokáň na bielom víne so pšenom Bravčovo-huboý tokáň s bylinkovou ryžou Korenistý hovädzí tokáň s dusenou ryžou Frankfurtský bravčový tokáň s rascovými zemiakmi... Zobraziť viac
Sestra Anastázia z Kongregácie Dcér Božskej Lásky viedla kuchyňu v domoch viacerých rehoľných spoločenstiev v Poľsku. O jej vychýrenom kuchárskom umení svedčí skutočnosť, že je autorkou niekoľkých kníh receptov... Zobraziť viac