Bazár kníh za super ceny!

Kuchárky podľa potravín

Našli sme 30 titulov

Dezerty

Dezerty

, Gurmán Club (2012)
Škola varenia pre Gurmánov "Dezerty " - zlatá bodka každej hostiny ,je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre...

Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 4 dni.
11,50€
8,30€

Domáca udiareň

Domáca udiareň - prečítaná (bazár kníh)

Will Fleischman, Ikar (2017)
Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso. V knihe nájdete vyše 50 klasických...

Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso. V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb aj plodov mora od texaského majstra... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,90€
9,69€

Dokonalý steak (slovenský jazyk)

Dokonalý steak (slovenský jazyk) - prečítaná (bazár kníh)

Marcus Polman, Slovart (2014)
Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na...

Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na prípravu mäsa a zbierku najslávnejších... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,95€
10,97€

Hydina - recepty, praktické rady, tipy na nákup

Hydina - recepty, praktické rady, tipy na nákup

, Ikar (2001)
Jedlá pripravené z hydiny sú veľmi obľúbené na mnohoraký spôsob - pečené, grilované, varené, dusené či fritované...

Jedlá pripravené z hydiny sú veľmi obľúbené na mnohoraký spôsob - pečené, grilované, varené, dusené či fritované... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
8,60€

Recepty z diviny a rýb

Recepty z diviny a rýb

Dáša Ostertágová, Motýľ (2002)
Jedinečné recepty z diviny a rýb potešia každého labužníka. Lahodná chuť špecialít z jeleňa, diviaka, bažanta či kapra alebo...

Jedinečné recepty z diviny a rýb potešia každého labužníka. Lahodná chuť špecialít z jeleňa, diviaka, bažanta či kapra alebo... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
8,27€

Losos

Losos

, Ottovo nakladatelství (2004)
Losos SK - Agentúra Cesty - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 144 str. - ISBN: 80-7181-144-0 - Kniha

Losos SK - Agentúra Cesty - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 144 str. - ISBN: 80-7181-144-0 - Kniha Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,92€

Víno na tanieri

Víno na tanieri

Fedor Malík, Marenčin PT (2004)
Kto si nevie predstaviť dobré jedlo bez dobrého vína, ten nájde v knihe Fedora Malíka Víno na tanieri množstvo podnetov....

Kto si nevie predstaviť dobré jedlo bez dobrého vína, ten nájde v knihe Fedora Malíka Víno na tanieri množstvo podnetov.... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
8,27€

Najlepšie zabíjačkové špeciality

Najlepšie zabíjačkové špeciality

Alexander Hlinovský, Slovart (2014)
Hoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám...

Hoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám ukážeme, že v každej kuchyni sa dajú pripraviť... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,95€

Lahodné omáčky k mäsu a cestovinám

Lahodné omáčky k mäsu a cestovinám

David Joachim, Fortuna Libri (2007)
160 receptov zo štyroch druhov omáčok. Vynikajúca kuchárska kniha o tom, ako využiť domáce alebo kúpené omáčky nielen na...

160 receptov zo štyroch druhov omáčok. Vynikajúca kuchárska kniha o tom, ako využiť domáce alebo kúpené omáčky nielen na... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,90€

Divina

Divina

, Ikar (2007)
Srstnatá a pernatá hydina patrí už tradične k exkluzívnym potravinám, ktoré obohatia každú slávnostnú tabuľu. S našimi...

Srstnatá a pernatá hydina patrí už tradične k exkluzívnym potravinám, ktoré obohatia každú slávnostnú tabuľu. S našimi... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,92€

Šaláty

Šaláty

, Perfekt (2015)
Šaláty sú nielen zdravé, ale aj chutné jedlo. Môžeme ho konzumovať kdekoľvek - doma, v reštaurácii, v záhrade. Zmesou...

Šaláty sú nielen zdravé, ale aj chutné jedlo. Môžeme ho konzumovať kdekoľvek – doma, v reštaurácii, v záhrade. Zmesou rôznych zelenín či ovocia môžu byť výbornými prílohami, ale ak ich skombinujeme s mäsom, s rybami... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
11,90€

Varíme z diviny/Guláše

Varíme z diviny/Guláše

, Perfekt (2016)
Netradičná kniha receptov. V jednej knižnej väzbe nájdete dve knihy. Prvá obsahuje recepty z diviny. Slovo divina v mnohých...

Netradičná kniha receptov. V jednej knižnej väzbe nájdete dve knihy. Prvá obsahuje recepty z diviny. Slovo divina v mnohých z nás vyvoláva vidinu nekonečných hodín... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
11,90€

Šaláty

Šaláty

, Ikar (2005)
Ľahká, chrumkavá a zdravá - kuchyňa šalátov prekvapuje vynikajúcimi vitamínovými bombami. Či už ako samostatné predjedlo,...

Ľahká, chrumkavá a zdravá - kuchyňa šalátov prekvapuje vynikajúcimi vitamínovými bombami. Či už ako samostatné predjedlo,... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
8,93€

Ryby

Ryby

, Ikar (2008)
Ryby a dary mora sú zárukou vynikajúcich jedál s nízkym obsahom kalórií a špeciality z nich pripravené sa tešia čoraz väčšej...

Ryby a dary mora sú zárukou vynikajúcich jedál s nízkym obsahom kalórií a špeciality z nich pripravené sa tešia čoraz väčšej... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,92€

Šaláty

Šaláty

, Ikar (2008)
Cestoviny Cestoviny sú chutné, len málokto im odolá. Pripravujú sa v najrozličnejších variáciách. V tejto knihe nájdu...

Cestoviny Cestoviny sú chutné, len málokto im odolá. Pripravujú sa v najrozličnejších variáciách. V tejto knihe nájdu... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
8,27€

Ako nakupovať a spracovávať mäso

Ako nakupovať a spracovávať mäso

, BURDA Media 2000 (2015)
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal...

Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,49€

Weber - Grilovanie, Steaky

Weber - Grilovanie, Steaky

Jamie Purviance, Príroda (2016)
Odborníci sa domnievajú, že ľudská civilizácia sa začala pred stovkami tisíc rokov, keď si naši predkovia po prvý raz...

Odborníci sa domnievajú, že ľudská civilizácia sa začala pred stovkami tisíc rokov, keď si naši predkovia po prvý raz opiekli mäso na ohni. Dnes si už len ťažko vieme predstaviť, aké tuhé muselo byť vtedy mäso v porovnaní s dnešnými šťavnatými... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
11,90€

Dokonalý domáci burger

Dokonalý domáci burger

Vicki Smallwood, Slovart (2015)
Burger je kráľ! S touto super kuchárskou knihou si nakombinujete burger presne podľa svojej chuti. Každá strana je rozdelená...

Burger je kráľ! S touto super kuchárskou knihou si nakombinujete burger presne podľa svojej chuti. Každá strana je rozdelená na štyri časti - žemľa, obloha, burger a omáčka... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
11,95€

Suši bar

Suši bar

Tanja Dusyová, Ikar (2010)
Prichádza z Japonska, je ľahké a neodolateľné pre svoju chuť i exotický vzhľad. Víťazné ťaženie na naše stoly - tentoraz z...

Prichádza z Japonska, je ľahké a neodolateľné pre svoju chuť i exotický vzhľad. Víťazné ťaženie na naše stoly - tentoraz z... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,90€

Babičkine jedlá z mäsa

Babičkine jedlá z mäsa

Renato Magát, Príroda (2015)
Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským...

Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
11,99€