Júlová knižná akcia!

Kuchárky podľa potravín

Našli sme 178 titulov

Vyprážané mäsá a zelenina (10)

Vyprážané mäsá a zelenina (10)

, EX book (2012)
Obsah: Vyprážané kura Vyprážané mäso v netradičnom cestíčku Vyprážané kuracie prsia s opekanými zemiakmi Vyprážaný...

Obsah: Vyprážané kura Vyprážané mäso v netradičnom cestíčku Vyprážané kuracie prsia s opekanými zemiakmi Vyprážaný... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
1,50€

Dokonalý steak (slovenský jazyk)

Dokonalý steak (slovenský jazyk)

Marcus Polman, Slovart (2014)
Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na...

Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na prípravu mäsa a zbierku najslávnejších... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 7 dní.
19,95€
15,60€

Pečené mäsá (3)

Pečené mäsá (3)

, EX book (2012)
Obsah: Pečené husacie stehno Pečený bažant s jablkami Teľacie kolienko na spôsob pani pekárky Perlička na bielom...

Obsah: Pečené husacie stehno Pečený bažant s jablkami Teľacie kolienko na spôsob pani pekárky Perlička na bielom... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 2 dni.
1,50€
1,10€

Zakáľačkové špeciality

Zakáľačkové špeciality

Juraj Lauko, Osveta (2014)
Už si ani neuvedomujeme, o koľko romantiky prichádza moderný človek, koľko zážitkov majú ľudia z takej zakáľačky. Autor...

Už si ani neuvedomujeme, o koľko romantiky prichádza moderný človek, koľko zážitkov majú ľudia z takej zakáľačky. Autor knižky sa aspoň v náznaku usiluje priblížiť atmosféru tejto udalosti a sprístupniť zo svojej dlhoročnej praxe niekoľko desiatok... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
7,00€
6,70€

Dobroty z hydiny (13)

Dobroty z hydiny (13)

, EX book (2012)
Obsah: Kurací perkelt Kura so špargľou Kačica s ryžou Husacie prsia nadivoko Morčacie na parike s dusenou...

Obsah: Kurací perkelt Kura so špargľou Kačica s ryžou Husacie prsia nadivoko Morčacie na parike s dusenou... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 2 dni.
1,50€
1,10€

Varíme a pečieme

Varíme a pečieme

Vladimír Horecký, Zdenka Horecká, Ikar (2017)
V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál ? na šaláty, predjedlá,...

V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
3,90€
3,10€

Rozmanité jedlá z rýb (19)

Rozmanité jedlá z rýb (19)

, EX book (2013)
Obsah: Rybacia polievka Šťuka na smotane s chrenom Rybie filé Marinované plátky z kapra Kapor pečený s cesnakom Zmes...

Obsah: Rybacia polievka Šťuka na smotane s chrenom Rybie filé Marinované plátky z kapra Kapor pečený s cesnakom Zmes... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
1,50€

Plnené mäsité jedlá (30)

Plnené mäsité jedlá (30)

, EX book (2013)
Obsah: Bravčové stehno plnené Rolované mäso v paprikovej šťave Palacinkový nákyp Hovädzia roláda s hubami Plnená...

Obsah: Bravčové stehno plnené Rolované mäso v paprikovej šťave Palacinkový nákyp Hovädzia roláda s hubami Plnená... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
1,50€

Jedlá z kuracích pŕs (41)

Jedlá z kuracích pŕs (41)

, EX book (2015)
Z obsahu: Cestoviny so smotanovo-kuracím ragú Kuracie prsia plnené pórom a bryndzou Hráškovo-hubové kuracie ragú Smotanová...

Z obsahu: Cestoviny so smotanovo-kuracím ragú Kuracie prsia plnené pórom a bryndzou Hráškovo-hubové kuracie ragú Smotanová... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 2 dni.
1,50€
1,10€

Hydina - recepty, praktické rady, tipy na nákup

Hydina - recepty, praktické rady, tipy na nákup - prečítaná (bazár kníh)

, Ikar (2001)
Jedlá pripravené z hydiny sú veľmi obľúbené na mnohoraký spôsob - pečené, grilované, varené, dusené či fritované...

Recepty - praktické rady - tipy na nákup Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
8,60€
4,73€

Dezerty

Dezerty - prečítaná (bazár kníh)

, Gurmán Club (2012)
Škola varenia pre Gurmánov "Dezerty " - zlatá bodka každej hostiny ,je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre...

Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
11,50€
6,33€

To najlepšie z mäsa

To najlepšie z mäsa - prečítaná (bazár kníh)

Vladimír Horecký, Zdenka Horecká, Perfekt (2010)
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych...

Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
6,60€
3,63€

Šaláty

Šaláty - prečítaná (bazár kníh)

, Ikar (2008)
Cestoviny Cestoviny sú chutné, len málokto im odolá. Pripravujú sa v najrozličnejších variáciách. V tejto knihe nájdu...

Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
8,27€
5,38€

Suši bar

Suši bar - prečítaná (bazár kníh)

Tanja Dusyová, Ikar (2010)
Prichádza z Japonska, je ľahké a neodolateľné pre svoju chuť i exotický vzhľad. Víťazné ťaženie na naše stoly - tentoraz z...

Suši je trendy! Pustite sa s nami do práce – rolujte, formujte a baľte! Ukážeme vám, ako sa tieto luxusné drobnosti na zahryznutie pripravujú celkom jednoducho: s rybou, inokedy s mäsom alebo zeleninou... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,90€
6,44€

Kurča

Kurča - prečítaná (bazár kníh)

Tom Bridge, Slovart (2008)
Kurča SLOVART - Edice: Knižnica šéfkuchára - SLOVART - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 260 str. - ISBN: 978-80-808

Kuracie mäso je všestranné a zároveň aj mimoriadne zdravé mäso, po ktorom radi siahnu dnešné kuchárky či kuchári. Knižočka, malá rozmerom, bohatá obsahom, ponúka 120 návodov na prípravu jedál z celého sveta... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
6,95€
4,52€

Stredomorská kuchyňa

Stredomorská kuchyňa - prečítaná (bazár kníh)

Anne Whitová, Slovart (2005)
Táto inšpiratívna kuchárska kniha oživuje vzrušujúce chute Stredomoria. Ponúka očarujúcu zbierku 120 chutných stredomorských...

Táto inšpiratívna kuchárska kniha oživuje vzrušujúce chute Stredomoria. Ponúka očarujúcu zbierku 120 chutných stredomorských jedál a spája staré recepty s novými, v ktorých sa odzrkadľuje intenzita a vitalita stredomorského života. Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
6,95€
4,52€

Weber - Grilovanie, Burgery

Weber - Grilovanie, Burgery - prečítaná (bazár kníh)

Jamie Purviance, Príroda (2016)
Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa,...

Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
11,90€
7,74€

Jedlá z hydiny

Jedlá z hydiny - prečítaná (bazár kníh)

Jana Horecká, Knižné centrum
Zdravé, chutné, hodpodárne - Edice: Recepty šikovnej gazdinky - Knižné centrum - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
1,96€
1,27€

Dezerty

Dezerty - prečítaná (bazár kníh)

, Svojtka&Co. (2013)
V tejto knižočke nájde čitateľ viac ako 100 predpisov, ktoré ponúkajú obmenu tradičného pečenia.

Čo je malé, to je pekné. Môžeme doplniť: dobré, lepšie až najlepšie. V tejto knižočke nájde čitateľ viac ako 100 predpisov, ktoré ponúkajú obmenu tradičného pečenia. Netreba sa nútiť do konzumácie veľkého množstva maškŕt... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
3,95€
2,57€

Ako nakupovať a spracovávať mäso

Ako nakupovať a spracovávať mäso - prečítaná (bazár kníh)

, BURDA Media 2000 (2015)
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal...

Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,49€
6,17€