Výživoví poradcovia doporučujú aspoň 5 porcií čerstvého ovocia a zeleniny denne. Ruku na srdce - dopriavate si to? Nie? Ale aj tak dobre viete, že to vaše telo potrebuje. Smoothie sú super spôsob, ako si zaistiť dávku, ktorú potrebujete... Zobraziť viac
Kniha The Cocktail Balance je návodom, ako robiť na Slovensku kvalitné barmanstvo. Barmanská kniha nielen pre skúsených barmanov a barmanky, milovníkov barovej kultúry, ale aj študentov a študentky odborných škôl... Zobraziť viac
Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje charakteristiky viac ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál povzbudí všetky vaše chuťové bunky!... Zobraziť viac
Chuť, tradícia a terroir najlepšie remeselne vyrábaných syrov sveta v jednej knihe, v ktorej sa vám prihovorí aj Jamie Oliver. Zobraziť viac
Whisky experts Nick Morgan and The Whisky Exchange open the lid on the whisky industry, revealing what makes one of the world's simplest spirits just so popular. Everything You Need to Know About Whisky will answer all of your burning questions... Zobraziť viac
V knihe je v jednom zväzku zhrnuté všetko, čo sa môžete dozvedieť o víne: je to atlas vína, príručka, kde nájdete všetko o vinnej réve i hrozne, sprievodca po krajinách a oblastiach, kde sa pestuje hrozno, a súčasne je aj ideálnym poradcom pri nákupe vína Zobraziť viac
Práve sa vám do rúk dostala kniha Mlieko vy výžive ľudí, ktorú spísal kolektív autorov pod vedením Ing. Jána Keresteša. Kniha nadväzuje na už zverejnenú knihu, ktorá sa venuje... Zobraziť viac
Táto kniha pozýva milovníkov vína na návštevu do pomyselnej pivnice, v ktorej je uskladnených sto najdrahocennejších vín sveta, sto fliaš, vybraných spomedzi výnimočných šampanských, najvzácnejších bielych a najúžasnejších červených vín... Zobraziť viac
Podrobný sprievodca svetom vín, viníc aj vinohradníkov... Zobraziť viac
Nápoje prinášajú svetu potešenie už mnoho tisícročí a nikdy predtým tu nebolo toľko rozličných druhov vín, pív, destilátov, likérov či koktailov na vychutnávanie a oslavu ako dnes... Zobraziť viac
Nápoje prinášajú svetu potešenie už mnoho tisícročí a nikdy predtým tu nebolo toľko rozličných druhov vín, pív, destilátov, likérov či koktailov na vychutnávanie a oslavu ako dnes... Zobraziť viac
Ryby a morské plody sú podnetom pre širokú oblasť gastronomickej kultúry. Súčasťou kulinárskeho záujmu je aj poznanie spôsobov prípravy, pôvodu či druhov všetkých tých príšer, ktoré nestrašia až na tanieri. Kniha vás nádhernou formou zoznámi so svetom naj Zobraziť viac
Kniha predstavuje obsiahly súbor koktailových receptov. Alkoholické i nealkoholické – všetky majú niečo do seba. Sú medzi nimi náladotvorné elixíry, životabudiče, energizéry... Zobraziť viac
Ryby a morské plody sú podnetom pre širokú oblasť gastronomickej kultúry. Súčasťou kulinárskeho záujmu je aj poznanie spôsobov prípravy, pôvodu či druhov všetkých tých príšer, ktoré nestrašia až na tanieri. Kniha vás nádhernou formou zoznámi so svetom naj Zobraziť viac
Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať... Zobraziť viac
Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje charakteristiky viac ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál povzbudí všetky vaše chuťové bunky!... Zobraziť viac
Zábavná a poučná príručka pre serióznych aj menej serióznych milovníkov alkoholu Vtipný pohľad na dejiny alkoholických nápojov. Fascinujúce fakty, šteklivé anekdoty a zaujímaví ľudia. Od piva, cideru, vína a whisky k rumu, vodke, ginu a tequile... Zobraziť viac
Podrobný sprievodca svetom vín, viníc aj vinohradníkov... Zobraziť viac
While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid, Heat... Zobraziť viac