Ani tento rok nechýba špeciálne vydanie časopisu Cyklistika s podtitulom Oficiálny sprievodca Tour de France 2020. Obsahuje všetky informácie o tohtoročnej Tour de France na jednom mieste. Dozviete sa v ňom podrobnosti o jednotlivých etapách... Zobraziť viac
Deviate číslo Standartu sa začína jednoduchou otázkou: čo je vlastne latte? Odpoveď je ale oveľa komplexnejšia, ako by sa mohlo zdať. Objav s nami rastúci trend dúhových latte, potráp sa akademickým pohľadom na otázku materiálnosti kávy, ... Zobraziť viac
Príprava jarného vydania je u nás vždy spojená s veľkým nadšením. Sledujeme trend reporty, štúdie faktorov, ktoré ovplyvňujú módu a jej vývoj – od celkovej nálady v spoločnosti, správania a potrieb zákazníkov cez nové technológie, prepojenie na... Zobraziť viac
om kaviarenský povaľač a nehanbím sa za to, napísal v roku 2013 Milan Lasica. Kaviarne sa totiž stali fenoménom spoločenského života na celom svete. V najnovšom čísle štvrťročníka Príbehy 20. storočia sme preto nazreli do života kultových bratislavských.. Zobraziť viac
Nosnou témou vydania je kvalita. Tento pojem však môže mať viacero významov. Môžeme kvalitu zmerať? V prípade gastronómie do istej miery áno, pretože každá potravina/jedlo má svoje charakteristiky, ako sú napríklad obsah tuku... Zobraziť viac
Magazín Ekobývanie/bydlení patrí medzi stálice na našom mediálnom trhu. Viac ako dvadsať rokov už rozoberáme najaktuálnejšie témy z oblasti bývania a ekológie. Postupom času sme sa prepracovali z úzko špecializovaného odborného magazínu na magazín... Zobraziť viac
Od rozdelenia spoločného štátu Čechov a Slovákov uplynulo už 30 rokov. Kým časť spoločnosti hovorí o úspešnom príbehu dvoch národov, mnohí sa dnes kriticky pozerajú na to, ako vlastne naše spoločné dejiny vyzerali. Bolo Československo od... Zobraziť viac
Kávový priemysel stojí a padá na ľuďoch. Ako konzumenti často zabúdame, že ľudia, ktorí pestujú, dovážajú, pražia a... Zobraziť viac
Letné číslo sme venovali objavovaniu krásy, ktorú so sebou prináša ručná práca. Má svoje miesto aj v dnešnej dobe – masovej a digitálnej?.. Zobraziť viac
Keď už sa zdalo, že pravidlá a formálnosť sa z módy úplne vytratili, nastal prevrat. Každý z mienkotvorných módnych domov priniesol vo svojej kolekcii čierny biznis kostým a sivé office outfity. Ide len o tradičný módny kolotoč, kde jeden extrém... Zobraziť viac
LGBTI magazín Queer Youth Slovakia (QYS) je tlačený a online magazín, ktorého hlavným cieľom je prinášať vecné, objektívne a pútavé informácie, nové pohľady a zaujímavosti z oblasti queer kultúry, vedy a života, určený pre lesby... Zobraziť viac
Niektoré miesta dokážu človeka pohltiť, vyvolať emócie a naplniť novou energiou. Brnianska vila Stiassni od Ernsta Wiesnera, kde sme fotili cover editorial, má tú moc. Na prvý pohľad veľmi puristická architektúra v sebe ukrýva bohaté interiéry... Zobraziť viac
Je možné byť mostom medzi Východom a Západom, byť neutrálny alebo je naše prozápadné smerovanie pevne zakotvené? V najnovšom čísle štvrťročníka Príbehy 20. storočia sme sa pozreli na to, kde je v týchto turbulentných časoch miesto... Zobraziť viac
Štvrťročník Príbehy 20. storočia sa venuje témam z obdobia bývalých totalitných režimov a pridáva kontext súčasnej spoločnosti. Svojich čitateľov si nájde medzi tými, ktorí sa radi zahĺbia do náročnejších textov a vedia, že... Zobraziť viac
Hlavnou témou jesenného vydania Magazínu Ekobývanie/bydlení 2023 je "Keď tradície a technológie spájajú". Zamýšľať sa budeme nad zdravým bývaním i komfortom bývania... Zobraziť viac
Zimné číslo Top Fashion je tradične venované glamour. Veríme, že sa v ňom inšpirujete či už pri darčekoch, móde, beauty sekcii venovanej vlasom alebo dizajne. Počas zimného obdobia je najdôležitejšie si oddýchnuť a upevniť väzby so svojim okolím ... Zobraziť viac
Niektorým ľuďom zničili kariéru, rodiny. Iných dokonca pripravili o život. Napriek tomu sa niektorí nimi neoprávnene oháňajú aj v súčasnosti. Prvé tohtoročné číslo štvrťročníka Príbehy 20. storočia sa venuje politickým... Zobraziť viac
Nosnou témou vydania je energetická a inflačná kríza, ktorá postihla i segment HoReCa. Naši odborní spolupracovníci vám poradia, ako sa vyrovnať s infláciou a udržať si náskok pred konkurenciou, ako optimalizovať náklady, čo robiť ak vám chýbajú... Zobraziť viac