Periodikum Green Magazine prináša čitateľom zaujímavosti z oblasti ekológie, energetiky, odpadov, transportu a stavebníctva... Zobraziť viac
Na toto číslo Bubliny budete potrebovať ČAS! Pýtate sa, prečo? Je to totiž tentokrát naša i vaša téma. Čas ovplyvňuje svet aj ľudí okolo nás. Spoznáme, ako ľudia merali čas v minulosti a ako sme sa prepracovali až k digitálnym hodinkám... Zobraziť viac
Témou Bubliny číslo 21 je MIER. Žiť v mieri a slobode si prajeme všetci rovnako. Už z rozprávok vieme, že jediné, čo dokáže poraziť zlo, je dobro. Prečo teda vznikajú konflikty? Jeden obrovský a nevysvetliteľný práve prebieha u našich susedov... Zobraziť viac
V ôsmom čísle časopisu Bublina sa pozrieme na to, ako rozum a cit ovplyvňujú naše životy. Psychologička nám vysvetlí, ako sa vďaka emóciám a racionalite rozhodujeme, neurovedkyňa zasa rozoberie fungovanie mozgu... Zobraziť viac
Ani tento rok nechýba špeciálne vydanie časopisu Cyklistika s podtitulom Oficiálny sprievodca Tour de France 2020. Obsahuje všetky informácie o tohtoročnej Tour de France na jednom mieste. Dozviete sa v ňom podrobnosti o jednotlivých etapách... Zobraziť viac
Ako zladiť turizmus s potrebami komunít žijúcich v horách? Kam sa vyvíja horolezectvo a pre koho sú najvyššie štíty? Nielen o tom hovorí v exkluzívnom rozhovore pre 5. číslo Hikemates najslávnejší horolezec sveta Reinhold Messner... Zobraziť viac
Nová Bublina číslo 11 je tentokrát venovaná téme domov. Dozviete sa ako bývame my - ľudia a ako sú na tom podivuhodné živočíchy či včely. V článku o menšinách si prečítate, kto všetko je u nás na Slovensku... Zobraziť viac
Nová Bublina číslo 12 je tentokrát venovaná téme jedlo. Dozviete sa, ako funguje tráviaca sústava a aké je správne zloženie stravy, ktorú jeme. Zistíte, odkiaľ sa vzal obed, čo jedli naši predkovia v minulosti a tiež o... Zobraziť viac
Deviate číslo Standartu sa začína jednoduchou otázkou: čo je vlastne latte? Odpoveď je ale oveľa komplexnejšia, ako by sa mohlo zdať. Objav s nami rastúci trend dúhových latte, potráp sa akademickým pohľadom na otázku materiálnosti kávy, ... Zobraziť viac
Slovenská republika má dlhodobý problém s odpadom, ktorý obyvatelia na našom území vyprodukujú. V rámci Európskej únie už niekoľko rokov patríme medzi krajiny, ktoré na skládky ukladajú najviac odpadu. Len zlomok z neho dokážeme recyklovať a opätovne... Zobraziť viac
Ročenka TOP Kuchyňa prichádza na trh už vo svojom 13 ročníku pričom poskytuje mnoho námetov a inšpirácií pre záujemcov o nábytok a najmä kuchynský nábytok... Zobraziť viac
Evita magazín - čítanie pre skutočné ženy... Zobraziť viac
Periodikum Green Magazine prináša čitateľom zaujímavosti z oblasti energetiky, odpadov, elektromobility, ekológie, biznisu a inovácií... Zobraziť viac
Magazín Ekobývanie/bydlení patrí medzi stálice na našom mediálnom trhu. Viac ako dvadsať rokov už rozoberáme najaktuálnejšie témy z oblasti bývania a ekológie. Postupom času sme sa prepracovali z úzko špecializovaného odborného magazínu na magazín... Zobraziť viac
Od rozdelenia spoločného štátu Čechov a Slovákov uplynulo už 30 rokov. Kým časť spoločnosti hovorí o úspešnom príbehu dvoch národov, mnohí sa dnes kriticky pozerajú na to, ako vlastne naše spoločné dejiny vyzerali. Bolo Československo od... Zobraziť viac
Nosnou témou vydania je kvalita. Tento pojem však môže mať viacero významov. Môžeme kvalitu zmerať? V prípade gastronómie do istej miery áno, pretože každá potravina/jedlo má svoje charakteristiky, ako sú napríklad obsah tuku... Zobraziť viac
Decembrová, pätnásta Bublina je tentokrát na tému Rodina. Túto základnú stavebnú bunku spoločnosti môžete spolu s deťmi preskúmať zo všetkých strán... Zobraziť viac
Príprava jarného vydania je u nás vždy spojená s veľkým nadšením. Sledujeme trend reporty, štúdie faktorov, ktoré ovplyvňujú módu a jej vývoj – od celkovej nálady v spoločnosti, správania a potrieb zákazníkov cez nové technológie, prepojenie na... Zobraziť viac
om kaviarenský povaľač a nehanbím sa za to, napísal v roku 2013 Milan Lasica. Kaviarne sa totiž stali fenoménom spoločenského života na celom svete. V najnovšom čísle štvrťročníka Príbehy 20. storočia sme preto nazreli do života kultových bratislavských.. Zobraziť viac