Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov Zobraziť viac
Vôňa pečiva, zákuskov, buchiet i koláčov spolu so žiarom a praskotom dreva vo vidieckej peci pomyselne sprevádza stovku receptov z dávnych rokov. Naše babičky a prababičky dokázali vtedy vďaka svojmu umu a skúsenostiam vykúzliť tie najjemnejšie dobroty... Zobraziť viac
Ďalšia originálna kuchárska kniha z Ottovho nakladateľstva vám prináša bohatú ponuku receptov na sladké hlavné jedlá. Tvorcovia knihy čerpali najmä z tradičnej českej, slovenskej a stredoeurópskej kuchyne, ktorej pokrmy pripravovali celé generácie... Zobraziť viac
Ako už názov tejto knihy napovedá, variť môže naozaj každý. Pokročilí aj začínajúci kuchári a kuchárky v nej nájdu textové aj obrazové návody na množstvo skvelých receptov predovšetkým zo stredomorskej kuchyne. Pomocou metódy "krok za krokom"... Zobraziť viac
Na 1 000 receptů od nejvýznamnějších českých cukrářů a kuchařů. Více než tisíc barevných fotografií sladkých jídel i postupů jejich přípravy. Rozsáhlá kapitola sladkých jídel pro diabetiky... Zobraziť viac
Pôvod, história a kultúra pestovania, prípravy a konzumácie kávy... Zobraziť viac
Čo by nemalo chýbať nielen na vianočnom stole? Odpoveď na túto, na prvý pohľad jednoduchú otázku, sa pokúsil nájsť renomovaný slovenský šéfkuchár, zakladateľ reštaurácií a osobnosť televíznej obrazovky Vojtech Artz v publikácii Ottovho nakladateľstva.... Zobraziť viac
Neodmysliteľný sprievodca každého hubára i kuchára... Zobraziť viac
Kniha skúsenej nutričnej špecialistky je určená mamičkám najmenších detí, dojčatám, batoľatám ako aj predškolákom a tiež ženám, ktoré sa na... Zobraziť viac
Z masa, ryb, vegetariánských jídel, marinovaných potravin, na jehle nebo v alobalu. Vše dobře kořeněné a horké z grilu. Čas přípravy, délka grilování, délka naložení před vlastním grilováním Zobraziť viac
Polievky sa právom považujú za akýsi základ stravovania. Ich prednosťou je skutočnosť, že nás nasýtia, ale neunavia, zahrejú, dodajú potrebné životne dôležité látky aj tekutinu, navyše dokážu pozitívne naladiť myseľ a podnietiť k pracovnému výkonu či aktí Zobraziť viac
Vôňa pečiva, zákuskov, buchiet i koláčov spolu so žiarom a praskotom dreva vo vidieckej peci pomyselne sprevádza stovku receptov z dávnych rokov. Naše babičky a prababičky dokázali vtedy vďaka svojmu umu a skúsenostiam vykúzliť tie najjemnejšie dobroty... Zobraziť viac
Ottova kuchárka Grilovanie vám povie všetko, čo potrebujete vedieť o príprave pohostenia na grile pre rodinu i hostí Zobraziť viac
Na 1 000 receptů od nejvýznamnějších českých cukrářů a kuchařů. Více než tisíc barevných fotografií sladkých jídel i postupů jejich přípravy. Rozsáhlá kapitola sladkých jídel pro diabetiky... Zobraziť viac
Vyše 2000 receptov teplej a studenej kuchyne, vyskúšané a osvedčené návody a spôsoby na prípravu pokrmov v novej bohato ilustrovanej kuchárke... Zobraziť viac
Šesťdesiat špičkových šéfkuchárov zo štyroch kontinentov spojilo na vyše tisíc stranách tejto kuchárskej knihy svoje sily, aby obohatili váš stôl o jedinečné kulinárske zážitky. Pomyselnú cestu okolo sveta podniknete od teplých... Zobraziť viac
Šesťdesiat špičkových šéfkuchárov zo štyroch kontinentov spojilo na vyše tisíc stranách tejto kuchárskej knihy svoje sily, aby obohatili váš stôl o jedinečné kulinárske zážitky. Pomyselnú cestu okolo sveta podniknete od teplých... Zobraziť viac
Viac ako 200 receptov na grilované pokrmy z hovädzieho, bravčového a baranieho mäsa, zveriny, hydiny, sladkovodných a morských rýb a plodov mora, z údenín, čerstvej zeleniny, ovocia a húb... Zobraziť viac
Z masa, ryb, vegetariánských jídel, marinovaných potravin, na jehle nebo v alobalu. Vše dobře kořeněné a horké z grilu. Čas přípravy, délka grilování, délka naložení před vlastním grilováním Zobraziť viac