Zloženie: nard pravý, pupočník ázijský, withania opojná, kotvičník zemný, ďumbier lekársky, kurkumovník dlhý, glycyrrhiza glabra, valeriána lekárska, tinospóra srdcolistá... Zobraziť viac
Zloženie: pupočník ázijský, withania opojná, nard pravý, tinospóra srdcolistá, ďumbier lekársky, glycyrrhiza glabra, kurkumovník dlhý, bazalka svätá... Zobraziť viac
Zloženie: andrographis paniculata, kurkumovník dlhý, vrcholiak arjuna, tinospóra srdcolistá, vrcholiak myrobalánový, dlhé korenie, glycyrrhiza glabra, embilika lekárska... Zobraziť viac
Zloženie: koriander siaty, granátovník púnsky, kardamovník obecný, škoricovník cejlónsky, škoricovník čínsky Váha... Zobraziť viac
Zloženie: valeriána lekárska, withania opojná, pupočník ázijský, embilika lekárska, špargľa hroznovitá... Zobraziť viac
Zloženie: embilika lekárska, granátovník púnsky, withania opojná, pupočník ázijský, muškátovník voňavý, škoricovník cejlónsky, kardamovník obecný, klinčekovec voňavý, piepor čierny, ďumbier lekársky, kotvičník zemný, valeriána lekárska... Zobraziť viac
Zloženie: nard pravý, pupočník ázijský, withania opojná, valeriána lekárska, špargľa hroznovitá, glycyrrhiza glabra, tinospóra srdcolistá, ďumbier lekársky, pueraria lobata... Zobraziť viac
Zloženie: withania opojná, pupočník ázijský, lotos indický, glycyrrhiza glabra, škoricovník cejlónsky (kôra), embilika lekárska, mäta roľná... Zobraziť viac
Zloženie: berhavia rozložitá, lotos indický, glycyrrhiza glabra, škoricovník cejlónsky (kôra), withania opojná, fenikel obyčajný, voňatka citrónová... Zobraziť viac
Amalaki je v Indii považované od dávnych čias védskych mudrcov za posvätné „božské ovocie“ pre svoje množstvo antioxidantov a vitamínu C, ktoré sa podieľajú na očiste tela od voľných radikálov a povzbudzujú obranyschopnosť organizmu. Pri bežnom... Zobraziť viac
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na rozdiel od... Zobraziť viac
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na rozdiel od... Zobraziť viac
Mango je už od pradávnych časov indického eposu Ramayana považované v systéme ajurvédskeho lekárstva za „kráľovské ovocie“. Je bohatým zdrojom vitamínov a antioxidantov, energizuje organizmus, vyrovnáva... Zobraziť viac
Papaja si v dobách moreplaveckých objavov vyslúžila názov „anjelské ovocie“. Je bohatým zdrojom vitamínov a antioxidačných látok posilujúcich imunitný systém. Svojim obsahom... Zobraziť viac
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na rozdiel od... Zobraziť viac
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na rozdiel od... Zobraziť viac
Jackfruit alebo Kathal je tradičné národné ovocie Bangladéša. V masívnej hrubej šupke sa skrývajú výživné a energeticky bohaté plody, ktoré sú vynikajúcou nutričnou stravou vegetariánov. Obsahujú množstvo... Zobraziť viac
Zloženie: ďumbier lekársky, withania opojná, špargľa hroznovitá, škoricovník cejlónsky (kôra), kardamovník obecný, tinospóra srdcolistá, glycyrrhiza glabra, voňatka citrónová... Zobraziť viac
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na rozdiel od... Zobraziť viac
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na rozdiel od... Zobraziť viac