Jamie Oliver začal variť v krčme svojich rodičov, keď mal osem rokov. Pracovať s nositeľmi mnohých významných mien britského kulinárskeho umenia, ako napríklad Antonio Carluccio, Rose Grayová a Ruth Rogersová v River Café. Zobraziť viac
Jamie, nesmírně talentovaný a nápaditý šéfkuchař, začal vařit už v 8 letech; dnes je mu 23 let a spolupracoval již se všemi významnými mistry britské kuchyně. Díky maximálnímu zjednodušení receptů je schopen každé jídlo připravit za pár minut... Zobraziť viac
DEJINY KAMEŇA Výpravná kniha plná fotografií od Ladislava Struhára. Nádherné farebné fotografie našich hradov, zámkov a... Zobraziť viac
DEJINY KAMEŇA Výpravná kniha plná fotografií od Ladislava Struhára. Nádherné farebné fotografie našich hradov, zámkov a kaštieľov dopĺňa stručný text Stanislava Bellana. Slovenská mutácia Zobraziť viac
DEJINY KAMEŇA. Výpravná kniha plná fotografií od Ladislava Struhára. Nádherné farebné fotografie našich hradov, zámkov a kaštieľov dopĺňa stručný text Stanislava Bellana... Zobraziť viac
Kniha ponúka nezvyčajný pohľad fotografa-architekta na Banskú Bystricu... Zobraziť viac
Další skvělé recepty z nejoblíbenějšího televizního pořadu stanice BBC... Zobraziť viac
Jamie Oliver, jeden z nejoblíbenějších kuchařů Británie, přichází se svou další kuchařkou, která doprovází novou řadu jeho úžasného televizního seriálu Šéfkuchař bez čepice. Zobraziť viac
Další skvělé recepty z nejoblíbenějšího televizního pořadu stanice BBC... Zobraziť viac
Kniha ponúka nezvyčajný pohľad fotografa-architekta na Banskú Bystricu... Zobraziť viac
Šéfkuchár bez čapice je celý o tom, ako ľuďom treba dodať sebadôveru a pomôcť im, aby sa cítili v kuchyni uvoľnene. Jedlá, ktoré pripravuje Jamie, dokážu všetci - dokonca aj tí, ktorí majú z kuchyne panicky strach. Zobraziť viac
Spolu s novými časťami televízneho seriálu Jamieho Olivera, v ktorých zriadil reštauráciu a zároveň školu pre mladých šéfkuchárov, je kniha U Jamieho v kuchyni základným sprievodcom pre ľudí, ktorí milujú skvelé jedlo a chcú variť. Zobraziť viac
Chcete se v kuchyni pořádně rozjet? Nová kuchařka Jamieho Olivera doprovází jeho nejnovější televizní seriál. Jamie zařizuje restauraci, která slouží také jako škola mladých kuchařů. U Jamieho v kuchyni je dokonalým průvodcem pro lidi, kterým chutná... Zobraziť viac
Spolu s novými časťami televízneho seriálu Jamieho Olivera, v ktorých zriadil reštauráciu a zároveň školu pre mladých šéfkuchárov, je kniha U Jamieho v kuchyni základným sprievodcom pre ľudí, ktorí milujú skvelé jedlo a chcú variť. Zobraziť viac
Jamie, nesmírně talentovaný a nápaditý šéfkuchař, začal vařit už v 8 letech; dnes je mu 23 let a spolupracoval již se všemi významnými mistry britské kuchyně. Díky maximálnímu zjednodušení receptů je schopen každé jídlo připravit za pár minut... Zobraziť viac
Podobne ako jeho prvé dve knihy obsahujú aj Dni plné chutí recepty na fantastické šaláty, cestoviny, mäsá, ryby, chleby a dezerty na každú príležitosť... Zobraziť viac
V úvodu kniha popisuje zvláštní a silný vztah knížete Karla J. Schwarzenberga k Praze - jednomu z nejhezčích měst Evropy.... Zobraziť viac
Šéfkuchár bez čapice je celý o tom, ako ľuďom treba dodať sebadôveru a pomôcť im, aby sa cítili v kuchyni uvoľnene. Jedlá, ktoré pripravuje Jamie, dokážu všetci - dokonca aj tí, ktorí majú z kuchyne panicky strach. Zobraziť viac
Tretie, doplnené vydanie sprievodcu, ktorý skrz pôsobivé fotografie a krátke, no výstižné a pútavé textové heslá informuje, poúča i zabáva záujemcu o bližšie... Zobraziť viac
Jamie Oliver začal variť v krčme svojich rodičov, keď mal osem rokov. Pracovať s nositeľmi mnohých významných mien britského kulinárskeho umenia, ako napríklad Antonio Carluccio, Rose Grayová a Ruth Rogersová v River Café. Zobraziť viac