Pečieme ako profesionáli! Ak si knihu prezriete, zistíte, že aj bez cviku vás úspech neminie. Máte pred sebou vyše 100 receptov, v ktorých sa zrozumiteľne a detailne opisuje príprava základných druhov cesta i klasických a moderných koláčov či zákuskov. Pri práci vám iste pomôže aj 150 obrázkov, ktoré názorne ilustrujú jednotlivé pracovné kroky. Aby sme aj cukrárskym nováčikom zaručili, že ich práca nevyjde nazmar, doplnili sme knihu informáciami o materiáloch a pomôckach. Nájdete v nej aj účinnú a rýchlu pomoc pri prípadných nepodarkoch.
Rok vydania:
2007Rozmer:
190×260 mmPočet strán:
144Väzba:
pevnáJazyk: slovenčina
Vydavateľstvo Ikar
Obchodný názov: IKAR, a.s.Adresa: Miletičova 23 821 09 Bratislava Slovenská republikaE-mail: ikar@ikar.sk