Doručenie do Vianoc = tovar na sklade + vytvorená objednávka do 19. decembra 12:00

Základy hotelového a gastronomického manažmentu I.

Učebnica


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
🎄 Do Vianoc: ÁNO
14,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Objednaj teraz a si v hre o 50€ poukážku

Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení. Zameriava sa na problematiku manažmentu hotelierstva a pohostinstva. Po jej preštudovaní získate predpoklady na kvalitný pracovný výkon v pohostinských podnikoch.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Základy hotelového a gastronomického manažmentu I. Rok vydania: 2022 ISBN: 9788010038978 Rozmer: 210×295 mm Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách