Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Káva Mária

Zlaté Zrnko (2020)

🍌 Posielame ihneď.
7,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Káva Zlaté Zrnko – Maria má ohromujúce telo. Veľkorysá ovocná acidita pripomínajúca chuť zrelých citrusových plodov. Cítiť jemné korenie v sladkej medovej dochuti. V kapučíne uvoľňuje príjemné sladké náznaky zázvoru.

Ocenenia: Víťaz 1 hviezdy na Great Taste Awards 2019 v kategórii espresso. Víťaz zlatej medaily na International Taste Awards 2020 v kategórii espresso, Cena poroty a Káva roka.

Pôvod: Káva Maria je zmes 6 až 7 káv s pôvodom, 100% arabica. Každá zmes Zlaté Zrnko je výsledným súzvukom chutí káv z ktorých je zložená a je namiešaná podľa chutí ľudí. Zmesi Zlaté Zrnko miešajú talianskí odborníci v laboratóriách priamo v prístave. Miešajú sa z rôznych zdrojov tak, aby každý mesiac, každý rok mali rovnakú výslednú chuť.

Praženie: vyvážené na espresso aj alternatívy – omniroast (CITY+ FULLCITY vyvážená chuť acidity a horkosti)

Použitie: espresso, moka, filter

Mletie: stredné / stredne tvrdé zrno

Naša skúsenosť: Káva Zlaté Zrnko – Maria zastupuje ovocné spektrum zmesí 100% arabica. Príjemne ovocná s jemnou horkosťou v dochuti. Vhodná pre kávových gurmánov.

Dobrá rada: Každú kávu si najlepšie vychutnáte pri správnom pomletí. Káva Maria si vyžaduje stredne jemné mletie, na stupnici od 1 do 10 (1 najjemnejšie, 10 najhrubšie) približne stupeň 3-4, závisí to od typu mlynčeka a jeho opotrebovania. V espresso automatoch odporúčame nastaviť mlynček na najjemnejšie mletie a iba v prípade, že káva tečie pomaly použiť hrubší stupeň mletia. Každú zrnkovú kávu si najlepšie vychutnáte ak sú kávové zrná čerstvo pražené – najlepšie 2 týždne až dva mesiace po pražení (záleží od skladovania surovej a praženej kávy, pri skladovaní surovej kávy vo vákuu z farmy až do pražiarne a správnom zabalení po napražení si môže aj napražená káva zachovať čerstvosť viacero mesiacov). Viac o správnej príprave kávy nájdete na našej stránke Rady o káve. Ak by ste sa radi o káve dozvedeli viac, môžete navštíviť našu Univerzitu kávy.

Chuťový profil:
Ovocnosť: ●●○
Vyváženosť: ●●○
Horkosť: ●●○
Aróma: ●●○
Intenzita: ●●○
Dochuť: ●●○
Kofeín: ●●○

Rozmer: 130×228 mm Váha: 200 Balenie: vákuové balenie

Zaradené v kategóriách