Ako sa stal Václav Havel pre Čechy "otcom svojej doby", tak je Zuzana Čaputová veľkou nádejou jednej malej a krásnej krajiny. Je doslova šancou, aby sa Slovensko stalo štátom demokratickejším a sociálne spravodlivým... Zobraziť viac
Pre Davida Gogginsa bolo detstvo nočnou morou – chudoba, predsudky a fyzické násilie mu vypĺňali dni a strašili ho po nociach. Vďaka sebadisciplíne, psychickej odolnosti a tvrdej práci sa však zmenil z ... Zobraziť viac
Kniha Čo naozaj jeme? britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
V knihe okrem nového jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách... Zobraziť viac
Úplné vydanie najznámejšieho denníka na svete pod záštitou Nadácie Anny Frankovej. Trinásťročná Anna Franková sa spolu s rodinou počas druhej... Zobraziť viac
Je naozaj potešujúce, že stále viac mamičiek (i oteckov) je ochotných doma variť čerstvú stravu a dennodenne premýšľať, čo je pre dieťa zdravé a čo nie. Podľa tvrdenia WHO, výživa až z 80-tich percent rozhoduje o celkovom zdraví jedinca, gény ho... Zobraziť viac
Touto knihou, jej postavami a svedectvom, sa inšpiroval aj svetoznámy seriál HBO Chernobyl, ktorý úspešné láme rekordy diváckej sledovanosti v mnohých krajinách. Zobraziť viac
Možno tiež patríte k tým, ktorých uchvátili príbehy Ondreja Sokola, a ste jedným z tých, ktorí nástojili na vydaní ďalšej knihy príhod písaných s nadhľadom šoféra autobusu... Zobraziť viac
V knihe nájdete aj veľké množstvo receptov pre ľudí, ktorí nekonzumujú mäso. Ďalej potom ukážku nielen Vianočného menu, ale aj príbeh Simonky, žiačky Antónie Mačingovej. Simonka je jednou z vás... Zobraziť viac
Bylinková škola, dielo známej slovenskej bylinkárky, liečiteľky a učiteľky, Ivety Henzelyovej, nie je obyčajnou knihou o liečivých bylinkách. To, čo z nej robí jedinečnú publikáciu, je spojenie klasickej fytoterapie a tradičného liečiteľstva ... Zobraziť viac
Milón bol staroveký grécky olympijský atlét, ktorý podľa legendy začal svoju cestu za silou zdvíhaním malého teľaťa, ktoré každý deň nosil na svojich pleciach. V priebehu rokov rástlo nielen teľa, ale narastala aj Milónova sila ... Zobraziť viac
Nemáš čas variť? Chceš sa stravovať zdravšie, ale nevieš ako? Dochádzajú Ti nápady pri otázke: „Čo variť?“. Chutné a zdravé jedlá z tejto knihy si pripravíš do 5 až 30 minút. Táto kniha Ti pomôže schudnúť, vyrysovať postavu aj zdravo jesť... Zobraziť viac
Záložka obsahuje celkom 80 vybraných slov po B, M, P, R, S, V a Z. Každé vybrané slovo je graficky znázornené... Zobraziť viac
Wim Hof, prezývaný Ľadový muž, je držiteľ viacerých svetových rekordov vo vytrvalosti a pobyte v chlade. Prínosy jeho metódy, ktorú využívajú milióny ľudí po celom svete, potvrdilo osem univerzitných výskumov... Zobraziť viac
Životopis Stevea Jobsa, jedinečný svojho druhu a jediný autorizovaný samotným Jobsom, zakladateľom a CEO fenomenálnej spoločnosti Apple... Zobraziť viac
Tomáš Baťa je známý především jako schopný podnikatel, který vybudoval světové obuvnické impérium. Málokdy se ale mluví o jeho propracovaném systému, který podporoval nejen efektivní podnikání, ale také duševní zdraví... Zobraziť viac
Kniha Umenie vojny - sa dotýka takmer všetkých vojenských teórií, akými je stratégia, psychológia, meteorológia, topografia, ale aj politika, ekonómia, história, filozofia...Je to len pár tisíc slov, ale dajú sa aplikovať v modernom svete na všetky... Zobraziť viac
Kniha ponúka praktický návod, ako v priebehu ôsmich týždňov začať so zmenou životného štýlu. Hlavnou myšlienkou knihy je raz a navždy vyviesť ľudí zo začarovaného kruhu diét. Graficky a slovne vysvetľuje čitateľovi, čo sa v tele pri diétach deje... Zobraziť viac
Kniha zachytáva príbeh mladej tínedžerky v Západnom Berlíne v druhej polovici sedemdesiatych rokov, keď na scénu vtrhli tvrdé drogy, s ktorými mala skúsenosti už ako trinásťročná. Vznikla v spolupráci s dvoma nemeckými novinármi a toto už klasické... Zobraziť viac
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové.. Zobraziť viac