Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Kolekcie

121

Filmové horory, pri ktorých sa budeš báť

Dušičky sú za dverami a i v našich končinách sa už stáva dobrým zvykom, že sa k tekvicovému džúsu hodí tématicky si zapnúť nejaký ten horor. Gorila ti prináša výber toho najlepšieho, čo sa na tomto žánrovom kukuričnom poli urodilo.

Počet titulov v kolekcii: 21

122

Knižné tipy na chatu

Počet titulov v kolekcii: 14

123

Jesenné knižné novinky

Jesenné knižné novinky podľa Gorila.sk. Aj do knižnej džungle zavítala jeseň. Ale ako sa hovorí, nie je jeseň ako jeseň. Tá gorilácka je sen a v internetových vodách známa padajúcou zľavou aj na novinky.

Počet titulov v kolekcii: 15

124

Duna na jednom mieste

Duní DUNA a duna za dunou sa valí s ďalšími dielmi legendárnej ságy.

Počet titulov v kolekcii: 22

125

Najočakávanejšie hudobné albumy 2021

Počet titulov v kolekcii: 15

126

Najočakávanejšie filmy 2021

Zoznam filmových darčekov na tohtoročné Vianoce nebude mať konca. Prebdené filmové noci, vitajte medzi nami! O vašu filmovú pozornosť sa bude zaujímať Black Widow, Bábovky, Disney novinky či ďalšie nové a najočakávanejšie filmy, ktoré sa dočkali sfilmovania v roku 2021.

Počet titulov v kolekcii: 18

127

Najočakávanejšie knihy

Pripravte si pero a obrovský hárok papiera! Prichádzajú najočakávanejšie knihy 2021.O vašu knižnú pozornosť sa budú zaujímať Harry Potter, či nové knihy od slovenských i svetových autorov. A jedno veľké prekvapenie! V myšlienkach môžete už pozdraviť vašu peňaženku, pretože s láskou zaplače. Presvedčte sa!

Počet titulov v kolekcii: 14

128

Knižné leto

Čítať túto knihu, alebo nečítať? Detektívka, či romantický román? Slovenský alebo svetový bestseller? Nezúfajte, vybrali sme 10 najlepších kníh, pri ktorých si oddýchne počas leta.

Počet titulov v kolekcii: 10

129

Najobľúbenejšie filmové destinácie

Gorila vybrala najobľúbenejšie filmové destinácie na toto leto. Inšpirujte sa a užívajte si filmovú dovolenkovú pohodu.

Počet titulov v kolekcii: 15

130

Letné filmové kino

Pripravte sa na LETNÉ KINO u vás doma - s týmito DVD zaručene. Gorila.sk vám prináša filmové leto s najväčšími filmovými hitmi a novinkami na DVD. Inšpirujte sa a užívajte si filmovú pohodu.

Počet titulov v kolekcii: 13

131

Edícia STOPY v staronovom prevedení

Kto by nepoznal legendárnu edíciu kníh STOPY? Nezabudnuteľné romány, jedinečné ilustrácie a originálny dizajn si pamätajú najmä skôr narodení. Po 26 rokoch vychádzajú opäť knihy, ktoré si zamiluje každý - predsa klasika je klasika. Edícia STOPY, ktorá vychádza pod hlavičkou vydavateľstva Mladé letá, prináša rozmanité knižné tituly pre mladých čitateľov - od detektívok, historických, dobrodružných alebo sci-fi príbehov.

Počet titulov v kolekcii: 6

132

Disney rozprávky

Kde bolo, tam bolo, bolo jedno filmové kráľovstvo, ktoré vyzbieralo pre teba najlepšie Disney rozprávky. Aby tento rok pozeralo detské filmy čo najviac detí otvorila Gorila.sk svoje filmové brány a pripravila zoznam TOP Disney rozprávok.

Počet titulov v kolekcii: 61