Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Kolekcie

97

Knižná séria Smradi

Najznámejší Smradi v širokom okolí! Obľúbená knižná séria pre deti od 9-99 rokov. Prečítaj si prvý diel predtým, ako pôjdeš do kina na rovnomenný film.

Počet titulov v kolekcii: 11

98

Knižná séria Bridgerton

Romantický a šteklivý príbeh Bridgertonovcov nájdeš nielen v rovnomennom seriáli, ale aj v knihách! Ak nechceš čakať na nové časti seriálu, prečítaj si knihy a zistíš aj to, aký bude koniec vzťahu medzi... Gorila nič viac neprezradí, len: Všetky dostupné knižné diely sú v tejto kolekcii.

Počet titulov v kolekcii: 11

99

Najlepšie knihy pre teenagerov

Čo najradšej čítajú tínedžeri? Gorila zostavila tie najlepšie knihy.

Počet titulov v kolekcii: 27

100

Knižné novinky apríl 2022

Pripravte sa na knižnú jar už teraz! Je to skoro? Ale keď čas rýchlo letí... Ak patríte do skupiny čitateľov, ktorí sú nadšení z prvých knižných správ o pripravovaných knihách, tak nasledujúce riadky sú pre vás... a pre všetkých! Knižné novinky, či najočakávanejšie knihy... čakajú na vaše objavenie!

Počet titulov v kolekcii: 15

101

Anasoft litera 2022

Gorila.sk predstavuje 10-tku Anasoft litera 2022. Prestížne slovenské literárne ocenenie Anasoft litera sa udeľuje slovenským spisovateľkám a spisovateľom, za pôvodnú prózu vydanú v uplynulom roku. Z desiatich finalistov literárnej ceny sa vyberie jej víťaz.

Počet titulov v kolekcii: 10

102

Knižné novinky marec 2022

Knižný mesiac marec pozdravuje a poklady predstavuje! S novými knihami od obľúbených autorov sa "roztrhlo vrece" a rozhodne sa máme na čo tešiť. Knižné novinky, či najočakávanejšie knihy... čakajú na vaše objavenie!

Počet titulov v kolekcii: 10

103

Magnetické hry na cesty

Kolekcia klasických hier, ktoré zabavia pri cestovaní, na dovolenke, ale aj doma. Vybrať si môžete z klasických hier ako je Človeče, nehnevaj sa!, Dáma, Hady a rebríky a ďalšie.

Počet titulov v kolekcii: 7

104

Knižné novinky február 2022

Február ako sa patrí! S novými knihami od obľúbených autorov sa "roztrhlo vrece" a rozhodne sa máme na čo tešiť. Knižné novinky, či najočakávanejšie knihy... čakajú na vaše objavenie!

Počet titulov v kolekcii: 12

105

Najočakávanejšie filmy 2022

Nový rok je tu a my dúfame, že pre vás bude ešte lepší, než predošlý. Minimálne na filmovom plátne bude 2022 predstavovať hostinu, ktorá tento rok praje filmovým trhákom. Pozrite si, na ktoré filmové novinky na DVD a Blu-ray sa tento rok najviac tešiť.

Počet titulov v kolekcii: 18

106

Knižný JANUÁR: Knihy, na ktoré sa môžete tešiť!

Január ako sa patrí! S novými knihami od obľúbených autorov sa "roztrhlo vrece" a rozhodne sa máme na čo tešiť. Knižné novinky, či najočakávanejšie knihy... čakajú na vaše objavenie!

Počet titulov v kolekcii: 10

107

Najpredávanejšie anglické knihy 2021

Gorila predstavuje najpredávanejšie anglické knihy v roku 2021.

Počet titulov v kolekcii: 10

108

Najpredávanejšie knihy roka 2021

Najpredávanejšie, najobľúbenejšie, jednoducho knižné bestsellery a TOP knihy 2021, ktoré sa tešili popularite počas celého roka. A čo je najlepšie? Z týchto knižných pokladov si vyberie každý!

Počet titulov v kolekcii: 10