Táto užitočná i vtipná príručka stvorená pre milovníkov večierkov aj zvedavých teoretikov vám poskytne cenné tipy, ako si... Zobraziť viac
Magická sbírka básní Miroslava Fišmeistera. Miroslav Fišmeister se narodil 23. 4. 1976 v Brně, žije tamtéž. Amatérský... Zobraziť viac
Co je to Pivandr? Je to nasnadě, je to pouť, dobrodružství, vandr, cesta probouzející žízeň a přirozeně končící příjemným posezením u piva. Malebná česká krajina k vandrování přímo... Zobraziť viac
Volné pokračování kuchařky Recepty Němců z Jizerských hor dokládá, že dorty nebo koláčky dokáží mnohem víc než jen uspokojit naši chuť na sladké. Ke všem těm dobrotám se často vážou vzpomínky na příjemné okamžiky, a ty... Zobraziť viac
Kniha TOP 60 slovenských vín, ktorej autorom je Prof. Fedor Malík, predstavuje slovenských výrobcov vína, ktorí získali zlatú alebo striebornú medailu z medzinárodnej súťažnej prehliadky vín... Zobraziť viac
Kráľovná kuchárskeho umenia tentoraz varí a pečie na najkrajšie sviatky roka. Cez Vianoce akosi viac myslíme na rodinu a priateľov, pripomíname si tradície a vnímame teplo rodinného kozuba... Zobraziť viac
An eye-opening investigation into the science, economics, history and production of ultra-processed food... Zobraziť viac
Kráľovná kuchárskeho umenia tentoraz varí a pečie na najkrajšie sviatky roka. Cez Vianoce akosi viac myslíme na rodinu a priateľov, pripomíname si tradície a vnímame teplo rodinného kozuba... Zobraziť viac
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Ván Zobraziť viac
The book contains diverse specialties of the Slovak cuisine, and among them also some almost forgotten delicacies. However,... Zobraziť viac
We all want to be healthier, stronger and live longer, but what really works? From stress to saturated fats, HIIT to HRT, veganism to vitamins, This Book Could Save Your Life debunks the fads and explores the real science of better health... Zobraziť viac
Chosen as Book of the Year by Random Jottings. Made redundant from her job, Kamin Mohammadi flees the bleak streets of London for a friend's sun-dappled apartment in Florence. There, among the cobbled streets, the bustling, vibrant markets ... Zobraziť viac
V súčasnosti sa čoraz viac dostávajú do popredia ľahké jedlá s jednoduchou prípravou. Naopak, mastné jedlá, teda aj červené mäso, sa stiahli do úzadia. Kuracie prsia sa tešia veľkej obľube, lebo sa pripravujú rýchlo a jednoducho. Keďže sú pomerne suché... Zobraziť viac
Whatever your ability in the kitchen, pasta is often a staple mid-week supper. This book will help to re-vamp your repertoire... Zobraziť viac
Kniha vám nabízí recepty na tradiční jídla, která neodmyslitelně patří do české kuchyně. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie... Zobraziť viac
‘Who can resist a book that recommends love and chocolate as part of a balanced diet?’ asked Allison Pearson in the Daily Telegraph about Guiliano’s French Women Don’t Get Fat, ... Zobraziť viac
The Edible Atlas is a book for intrepid cooks. Mina Holland explores what and why people eat as they do across the world, demystifying the flavours, ingredients, techniques and dishes at the heart of thirty-nine different cuisines... Zobraziť viac
Pies, both savoury and sweet, are universally adored. In this 100-strong collection of recipes Genevieve Taylor presents much-loved classics as well as many brilliantly original new creations. These are pies to comfort the soul and delight the palate... Zobraziť viac
The celebrated chef behind Momofuku and star of Netflix's Ugly Delicious gets uncomfortably real in his New York Times bestselling memoir. In 2004, Momofuku Noodle Bar opened in Manhattan's East Village... Zobraziť viac
Lager - it's both the world's most loved and most maligned of beers, enjoyed by billions the world over but often sneered at by beer aficionados. But lager is much more than just generic brands... Zobraziť viac