Prepracovaná a upravená zbierka úloh z matematiky pre 1. a 2. ročník stredných odborných škôl je plná rôznych úloh a umožňuje precvičiť si a rozšíriť vedomosti o nové poznatky z učiva strednej školy... Zobraziť viac
Vyše tristrostranová učebnica je spracovaná ako ucelený sprievodca štúdiom všeobecnej a anorganickej chémie na stredných školách. Pozostáva z dvoch tematických celkov... Zobraziť viac
Cvičebnica slúži na praktické preverenie vedomostí z predmetu ekonomika (resp. podniková ekonomika). Obsah kapitol bol vytvorený v súlade s teoretickým vzdelávaním. Cvičebnica ponúka viac ako 100 úloh rôzneho zamerania (prípadové... Zobraziť viac
Druhá časť učebnice dopĺňa a rozširuje poznatky študentov o problematiku tuzemského a zahraničného platobného styku, pokladničných operácií, finančného trhu... Zobraziť viac
Technické kreslenie II Súbor základného učiva s úlohami podľa STN ISO Publikácia je schválenou učebnicou technického kreslenia pre žiakov... Zobraziť viac
Učebnica zoznámi žiakov nielen s postupom výroby sadrokartónu, vstupnými surovinami, ale aj základnými systémami suchých technológií či už postupom montáže stien, podhľadov, suchých podláh, príp. vytvorením obytného podkrovia... Zobraziť viac
Pri výučbe technológie sa využívajú vedomosti z ostatných odborných predmetov, najmä materiálov a strojového zariadenia, ako aj prírodovedných predmetov zo všeobecnovzdelávacej zložky s tým, že vedomosti získané v teoretickej príprave... Zobraziť viac
Publikácia HELLO ENGLISH! B2 je primárne určená študentom, ktorí sa pripravujú na maturitnú skúšku z anglického jazyka na úrovni B2, avšak vďaka svojmu flexibilne spracovanému obsahu je mimoriadne vhodná pre všetkých, ktorí si chcú svoje jazykové... Zobraziť viac
Publikácia ponúka maturantom prehľadne spracované stredoškolské učivo z biológie. Niektoré kapitoly v prijateľnej a prospešnej miere presahujú rozsah gymnaziálneho štandardu z tohto predmetu, pretože kniha je určená študentom s hlbším záujmom... Zobraziť viac
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu... Zobraziť viac
Publikácia ponúka maturantom prehľadne spracované stredoškolské učivo z biológie. Niektoré kapitoly v prijateľnej a prospešnej miere presahujú rozsah gymnaziálneho štandardu z tohto predmetu, pretože kniha je určená študentom s hlbším záujmom... Zobraziť viac
Publikácia ponúka maturantom prehľadne spracované stredoškolské učivo z biológie. Niektoré kapitoly v prijateľnej a prospešnej miere presahujú rozsah gymnaziálneho štandardu z tohto predmetu, pretože kniha je určená študentom s hlbším záujmom... Zobraziť viac
V prvej učebnici ste sa mohli dozvedieť všetko o obchode - počnúc historickou postavou franského kupca Sama, ktorý prvý zjednotil slovanské kmene - až po najmodernejšie formy elektronického predaja... Zobraziť viac
Žiaci sa v učebnici oboznámia s odbornými vedomosťami o šikmých strechách, ale text poskytuje aj návod na zvládnutie odborných manuálnych činností súvisiacich so strechou ako celkom. Pozornosť sa venuje nosným strešným konštrukciám... Zobraziť viac
Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Vedomosti, ktoré získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení ubytovacích zariadení... Zobraziť viac
Poďme spolu objavovať stroje a dopravné prostriedky! Skúmajte obrázky, porovnávajte ich, počítajte a hľadajte v nich odpovede na všetečné otázky! Riešenie úloh posilňuje koncentráciu a zmysel pre detail a zároveň ponúka témy ... Zobraziť viac
Učebnica Technológia pre 3. ročník študijného odboru 3656 K – operátor stavebnej výroby poskytuje základné učivo vymedzené Štátnym vzdelávacím programom na získanie odborných kompetencií v oblasti teoretického vzdelávania... Zobraziť viac
V učebnici sú opísané základné stavebné práce od práce s drevom, cez základy murovania, betónovania, omietania po jednoduché búracie práce. Všetci žiaci študijných odborov operátor stavebnej výroby a mechanik stavebnoinštalačných... Zobraziť viac
Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení... Zobraziť viac