Učebnice je určena především pro studenty druhého ročníku obchodních akademií a středních odborných škol s výukou účetnictví. Studenti se zde seznamují se základy daňové evidence a podvojného účetnictví. V úvodu jsou vysvětleny základní pojmy ... Zobraziť viac
Učebnice je určena především pro studenty středních škol se zaměřením na ekonomiku a podnikání. Seznamuje je s různými způsoby evidence podnikatelské činnosti. Učebnice je plnobarevná s celou řadou fotografií dokumentující jednotlivé příklady. Cílem učeb Zobraziť viac
Zbierka praktických príkladov sa venuje daňovej problematike. Pomôže pretaviť teoretické vedomosti do praktickej roviny pomocou riešenia rôznych štúdií a úloh... Zobraziť viac
Učebnica oboznamuje s významom predmetu odevná technológia, zariadeniami na výrobu odevov, základmi ručného a strojového šitia a žehlenia... Zobraziť viac
Učebnica, ktorej obsah nadväzuje na učivo prvého ročníka. Prostredníctvom učebnice si žiaci doplnia svoje vedomosti zo spracovania nohavíc... Zobraziť viac
V učebnici je podrobne rozpracovaný technologický postup zhotovenia pánskeho saka a pánskej vesty, ktoré sú súčasťou pánskeho obleku... Zobraziť viac
Učebnica približuje význam a úlohu elektrotechniky, ako aj jej historický vývoj. Zaoberá sa základmi elektrotechniky podľa tematických celkov: základné pojmy, elektrotechnické pole, jednosmerný prúd, riešenie obvodov jednosmerného prúdu... Zobraziť viac
Učebnica Technológia 1 kuchár poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k... Zobraziť viac
Základná charakteristika: Informácie o dreve, strojoch a nástrojoch a ich výtvarnom použití. Rozšírená charakteristika: Druhy dreva, rast, ťažba, sušenie, chyby a anomálie, manipulácia, spracovanie a použitie. Vzorník 100 druhov dreva... Zobraziť viac
Kniha The Cocktail Balance je návodom, ako robiť na Slovensku kvalitné barmanstvo. Barmanská kniha nielen pre skúsených barmanov a barmanky, milovníkov barovej kultúry, ale aj študentov a študentky odborných škôl... Zobraziť viac
Učebnica obsahovo a metodicky nadväzuje na Základy elektrotechniky I. Ucelený prehľad o fyzikálnych pojmoch, zákonoch a spôsob využívania elektriny v technickej praxi poskytujú až komplexné poznatky z obidvoch dielov učebnice... Zobraziť viac
Medzinárodne oceňovaná učebnica ekonómie reflektujúca aktuálne potreby rozvíjania ekonomického myslenia, určená pre žiakov stredných škôl... Zobraziť viac
Cieľom učebnice je naučiť žiakov technických učebných odborov čítať strojnícke a elektrotechnické výkresy, rozumieť údajom na nich uvedených, používať normalizované spôsoby označovania súčiastok a komponentov... Zobraziť viac
Učebnica pre 3. ročník učebného odboru KRAJČÍR so zameraním na univerzálne šitie – o zhotovovaní súčiastok a dielov odevov a o kompletných montážnych celkoch odevov... Zobraziť viac
Učebnica obsahuje informácie o komoditách potravinárskeho tovaru živočíšneho pôvodu, o tukoch, koreninách a polotovary. Každá kapitola poskytuje komplexné informácie o zložení... Zobraziť viac
Učebnica Suroviny 2 pre prvý ročník učebného odboru cukrár z vydavateľstva Expol Pedagogika... Zobraziť viac
Učebnica obsahovo nadväzuje na predchádzajúce učebnice strojníctva... Zobraziť viac
Cieľom učebnice je predstaviť základnú štruktúru elektronického spojovacieho systému, ktorý nahradil ústredňu založenú na báze reléových súčiastok a elektronického telefónneho prístroja, ktorý nahradil pôvodne elektromechanický telefónny prístroj... Zobraziť viac
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa... Zobraziť viac